Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Έχασε σε φιλικό αγώνα 66-70 από τον Κεραυνό Στροβόλου

Published

on

Πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Μουράτου με τη φανέλα του Απόλλωνα και τα βλέμματα όλων των φίλων της μελανόλευκης ομάδας ήταν στα στραμμένα επάνω του, παρά την φιλική ήττα που υπέστη ο ιστορικός σύλλογος από τον Κεραυνό Στροβόλου με 70-66.

Ο Απόλλων απέναντι στην Κυπριακή ομάδα έδειξε θετική εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του 40λετπου, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με απουσίες.

Κι αυτό γιατί ο Τι Τζέι Σταρκς έμεινε εκτός λόγω ίωσης και δεν θα παίξει ούτε στο σημερινό φιλικό, ενώ την ίδια ώρα ο Βετούλας είδε τον Ντιλέινι Μπλέιλοκ να λαβώνεται στα μέσα της τρίτης περιόδου και να μένει εκτός για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Αμερικανός υπέστη σπασμό στη μέση και εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Κυπριακή ομάδα, αγώνας που θα γίνει στις 19:00 στο κλειστό της Περιβόλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ο Απόλλων απέκτησε τον διεθνή Β. Μουράτο, θα συνεχίσει τις ενισχύσεις και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» κινείται για την απόκτηση δύο παικτών από την ξένη αγορά, για να πάρει έτσι το ρόστερ την τελική μορφή του. Τα δεκάλεπτα: 14-22, 28-36, 49-57, 66-70.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας): Μπλέιλοκ 6 (1), Φιλιππάκος 2 , Ουάσιγκτον 7, Σκορδίλης 8, Βησσαρίου 5 (1), Μουράτος 19 (1), Οσμπρορν 2, Καφέζας, Γκιουζέλης 5 (1), Κογιώνης, Σαλούστρος 10 (1).

Ν. ΒΕΤΟΥΛΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ»

Μετά το τέλος του σημερινού φιλικού αγώνα ο Νίκος Βετούλας ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Είδαμε ακόμα και σήμερα ότι χρειάζεται χρόνος για τα παιδιά που δεν είχαν παίξει. Έχουμε ελλείψεις αυτή την στιγμή. Είναι ένα θέμα όσον αφορά το ροτέϊσον. Δεν είχαμε τον Σταρκς που λογικά δεν θα τον έχουμε ούτε και αύριο και μάλλον ούτε τον Μπλέιλοκ. Αμυντικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Στην επίθεση η αστοχία στο τρίποντο και τα εύκολα λέι απ δεν μας έδωσαν ρυθμό».

*Παρελθόν αποτελεί από τον Απόλλωνα ο Αμερικανός Τζέρεμι Σέπαρντ, καθώς δεν έπεισε τον προπονητή Νίκο Βετούλα.

ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ

Αποδεκτό έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) το αίτημα της ΚΑΕ Απόλλων για αλλαγή έδρας. Αναλυτικά με σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) αναφέρει: Αίτηση αλλαγής έδρας ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926. Εγκρίνεται η αλλαγή έδρας».

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται: «Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 28.06.23 Γ.Σ. της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εγκρίνεται. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ: ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

 

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement