Connect with us

Οικονομία

Η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην 87η ΔΕΘ

Published

on

Δυναμικό είναι το «παρών» του Επιμελητηρίου Αχαΐας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (9-17/09/2023), έχοντας τόσο δικό του περίπτερο εκεί με εκθέτες επιχειρήσεις-μέλη του, όσο και ειδική παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της δυναμικής και αγαστής συνεργασίας τους, την οποία έχουν οι δύο φορείς.

Στη 87η ΔΕΘ, παρευρέθη τις πρώτες μέρες της και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Το «παρών» έδωσαν επίσης, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Παναγιώτης Τζούδας (Οικονομικός Επόπτης) και ο Κάραμπετ Σάαντ (μέλος Δ.Σ. και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στην Κ.Ε.Ε.Ε.).

«Το Επιμελητήριο δηλώνει για μια ακόμη χρονιά παρόν στη ΔΕΘ, με συνολικά 13 επιχειρήσεις από την Αχαΐα, μοιρασμένες ανάμεσα στο δικό του περίπτερο και σ’ αυτό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία μας στη ΔΕΘ θα βοηθήσει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Τους εύχομαι καλές δουλειές μετά την παρουσία τους στην έκθεση. Το Επιμελητήριό μας είναι εξωστρεφές και προσπαθεί πάντα να είναι στο πλευρό των επιχειρήσεών του, με στόχο τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ανάπτυξη και στις εξαγωγές» αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος κ. Μαρλαφέκας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement