Connect with us

Ελλάδα

Πειραιάς: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ

Published

on

Απολογείται σήμερα μετά τις 9 στα δικαστήρια Πειραιά, ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος, γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε δύο φορές το θύμα με δίκαννο που είχε στο σπίτι του, τραυματίζοντάς το θανάσιμα. Στην συνέχεια φεύγει ατάραχος από το σημείο, ανέβηκε σπίτι του, από όπου και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και λίγο μετά έγινε γνωστό πως υπέκυψε στα τραύματά του. Ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών και χρόνια υπάλληλος στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

 

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς

Στην Ασφάλεια Πειραιά, όπου οδηγήθηκε, ο ηλικιωμένος φέρεται να ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το MEGA ότι αιτία της δολοφονίας ήταν προστριβές για το πάρκινγκ στο οποίο δούλευε το θύμα: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να είπε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement