Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Δόθηκε η βοήθεια, αιχμές της αντιπολίτευσης

Published

on

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας, σε σχετική ανακοίνωσή του, αφού «εκφράζει την θλίψη του για τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες  σε συνανθρώπους και στον φυσικό πλούτο της χώρας», αναφέρεται στην άμεση αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Θεσσαλία, μέσω της Περιφέρειας και τον κ. Μπονάνο, δεσμευόμενος «να είμαστε πάντα δίπλα στον κόσμο που χρειάζεται βοήθεια».

Από την πλευρά της πάντως η παράταξη Εμπορική Ανανέωση, με επιστολή που έγινε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάλεσε τη διοίκηση να προβεί άμεσα στην συγκέντρωση περισσότερων ειδών πρώτης ανάγκης.

«Δεν έγινε καμία ενημέρωση, δεν ερωτήθηκε κανείς μας, αν προτίθεται να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια. Δεν εστάλη καμία ενημέρωση σε συναδέλφους που θα ήθελαν να βοηθήσουν σε συγκέντρωση , όχι μόνο νερών, αλλά και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Με την συνδρομή και την σωστή ενημέρωση των δύο χιλιάδων μελών του συλλόγου μας η βοήθεια θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη» αναφέπουν τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Ρούπας και Παναγιώτης Γουρδούπης, εκτιμώντας ότι «για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι η ‘κλειστή ομάδα’ που διοικεί τον Ιστορικό μας Σύλλογο δεν έχει διάθεση για δουλειά και συνεργασία, ακόμα και σε θέματα που άπτονται  ανθρωπιστικής βοήθειας προς πληττόμενους συμπατριώτες μας»

Ροή ειδήσεων

Advertisement