Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επαφές Μπαρμπούνη σε Καραμανδάνειο και Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας-Ποιους συνάντησε

Published

on

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε σήμερα με αιχμή τον τομέα υγείας ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Ο κ. Μπαρμπούνης επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων και είχε μακρά συζήτηση με την Διοικήτρια του ιδρύματος Ασπασία Ρηγοπούλου, αλλά και την διευθύντρια Παιδιατρικής κ. Ηλιοπούλου, τον Διευθυντή της ΩΡΛ Κ. Μπουρτούχο και τον επιμελητή Α’ Χειρουργικής Β. Αλεξόπουλο. Όπως τονίστηκε γίνονται συνεχώς προσπάθειες ενίσχυσης του νοσηλευτηρίου με μηχανήματα κ.α με αρωγό την 6η Υγεινομική Περιφέρεια.

Επίσης ο Δημήτρης Μπαρμπούνης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή Γιάννη Τζιγκάκη Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο. Κατά την συζήτηση αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου με προσωπικό, καθώς δεν υπάρχει αυτή την περίοδο ακτινολόγος, αλλά και ο εκσυγχρονισμός του κτιρίου.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί περισσότερα από 30.000 άτομα τον χρόνο. Όπως σημείωσε ο κ. Μπαρμπούνης, η Περιφερειακή Αρχή έχει πάντα ως προτεραιότητά της την ενίσχυση του τομέα υγείας και αυτό θα πράξει και στη νέα της θητεία, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement