Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ηλεία: Άρπαξε από βαν 10.800 ευρώ… και θα οδηγηθεί στις φυλακές

Published

on

Στη φυλακή οδηγείται ο δράστης που άρπαξε το μεσημέρι της Κυριακής το ποσό των 10.800 ευρώ μέσα από επαγγελματικό βαν που είχε σταθμεύσει έξω από επιχείρηση, αφού χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, αποφάσισε την ενοχή του.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, κρήθηκε ένοχος από το δικαστήριο, το οποίο αποδέχθηκε την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας για τη μη χορήγηση αναστολής στην ποινή του κατηγορούμενου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκησης τριών ετών, χωρίς αναστολή, και χρηματική ποινή 300 ημερήσιες μονάδες προς πέντε ευρώ τη μέρα.

Αίσθηση προκαλεί, πως όλα έγιναν μέρα-μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης του Πύργου, με τη δράση του… μακρυχέρη μάλιστα, να καταγράφετε καρέ-καρέ και σε κάμερες ασφαλείας καταστημάτων.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε μεθοδική έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν 2.580 ευρώ, επιμελώς κρυμμένα σε σωλήνα του απορροφητήρα, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς υπαίθριο χώρο σε περιοχή του Πύργου, όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατέστρεψε με πρόκληση πυρκαγιάς.

Στο μεταξύ, ο δράστης φαίνεται να είναι… γνωστός στις αρχές αφού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement