Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Είμαστε μαζί, είμαστε δυνατοί!»-Μήνυμα αλλαγής στο Δήμο Καλαβρύτων έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Κανελλόπουλος 

Published

on

Μεγαλειώδης συγκέντρωση σε όγκο και παλμό στα Καλάβρυτα το βράδυ της Παρασκευής στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών για την αλλαγή, ανάπτυξη και ευημερία του Δήμου Καλαβρύτων».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Κανελλόπουλος, απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς, έστειλε ηχηρό μήνυμα αλλαγής στο Δήμο Καλαβρύτων, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «οι προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας. Η νέα Δημοτική Αρχή θα κληθεί να οδηγήσει το Δήμο μας σε μια νέα εποχή που δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Με θάρρος και αποφασιστικότητα, στοχεύουμε σε μια συνεκτική κοινωνία, που δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και Δημοτικής Αρχής, σε έναν Δήμο σχεδιασμένο να ικανοποιεί τις ανάγκες της κοινωνίας και των δημοτών και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις».

Όπως είπε «τα τελευταία χρόνια όλοι μας γινόμαστε μάρτυρες μιας φθίνουσας πορείας του Δήμου Καλαβρύτων. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, όπως η γεωγραφική θέση, η πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής (γεωργία και κτηνοτροφία), οι τουριστικές δυνατότητες, αντί να αποτελούν πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης και εξέλιξης, ολοένα ατονούν και παρακμάζουν. Η υποβάθμιση της πόλης των Καλαβρύτων και των Δημοτικών Ενοτήτων (Αροανίας, Κλειτορίας, Παΐων) γίνεται ορατή σε κάθε επισκέπτη, πολύ δε περισσότερο σε κάθε μόνιμο κάτοικο», αναφέροντας πως κανένα από τα έργα που είχε υποσχεθεί η απερχόμενη δημοτική Αρχή, το 2019, δεν έγιναν.

Στη συνέχεια ο κ. Κανελλόπουλος παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, όπως η δημιουργία «Κέντρων Ενημέρωσης και Κατάρτισης», η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η ανάπτυξη του τουρισμού και η εφαρμογή του προγράμματος «Τουρισμός 365 ημέρες το χρόνο», η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και η δημοκρατική και αξιοκρατική λειτουργία του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, κ.α.

«Η απόφασή μου να διεκδικήσω το Δήμο Καλαβρύτων είναι απόφαση ευθύνης και προσφοράς, πλαισιωμένη από πρόσωπα με γνώσεις, όραμα και αποφασιστικότητα. Παρά τον πόλεμο, την ψευδολογία και ίσως την επιθυμία ορισμένων να απουσιάζουμε, είμαστε ΕΔΩ! Δυνατοί και αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο!», τόνισε και προειδοποίησε όσους παραβιάζουν το νόμο με την πρόκληση φόβου και ανησυχίας στους δημότες ότι θα τους βρουν απέναντι.

«Στον αγώνα για τη νίκη Σύμμαχός μας είστε εσείς! Παίρνουμε δύναμη από εσάς που πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής για το Δήμο μας! Είμαστε μαζί, είμαστε δυνατοί για να πάμε τον Δήμο μας ψηλά», κατέληξε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement