Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανδρέας Τσώκος: «Στόχος η ανάδειξη των χαρακτηριστικών της περιοχής»

Published

on

Με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο συζήτησε , ο πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Τσώκος.

Σε συνέχεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Καλάβρυτα, ο Ανδρέας Τσώκος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο, για να προωθηθούν και να προχωρήσουν οι προτεραιότητες που τέθηκαν στις συσκέψεις με κυβερνητικούς παράγοντες για την περιοχή.

Τα αιτήματα και οι θέσεις του Δήμου Καλαβρύτων απασχολούν την κυβέρνηση, όσο

και προσωπικά τον πολιτευτή Αχαΐας Ανδρέα Τσώκο, ο οποίος για αυτό συνεργάζεται και βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με την τοπική κοινωνία, φορείς και πολίτες, με σκοπό την προώθηση ενεργειών προς όφελος όλων.

Σχετικά, ο κ. Τσώκος ανέφερε: «Με αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά στοιχεία την ιστορικότητα και την εθνική σημασία των Καλαβρύτων, σε συνδυασμό με τις προοπτικές περαιτέρω ανάδειξης του χιονοδρομικού κέντρου και του πρωτογενούς τομέα, στις κυβερνητικές συσκέψεις αναλύθηκαν πολλά θέματα. Αναμφίβολα, πρέπει να βρούμε λύσεις για τα κρίσιμα προβλήματα, όπως η επαναλειτουργία του οδοντωτού σιδηροδρόμου, για να μπορούμε να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερες αναπτυξιακές κινήσεις. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια σημαντικά συμβολική χρονική συγκυρία, ανέδειξε την περιοχή των Καλαβρύτων ως πρωτεύον σημείο κυβερνητικών παρεμβάσεων και ενεργειών. Από την μία πλευρά ο ορεινός τουρισμός και από την άλλη πλευρά ο πρωτογενής τομέας, αποτελούν βασικούς πυλώνες προοπτικών της περιοχής και ανάδειξής της σε πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης της πατρίδας μας.

Η ευημερία όλων των πολιτών, αλλά και η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών

στοιχείων της περιοχής μας, αποτελούν απαρέγκλιτους στόχους σε κεντρικό

κυβερνητικό επίπεδο, μακριά από λαϊκισμούς ή άλλες τοξικότητες».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement