Μαγειρική
Αυγά με ντομάτες στον φούρνο

Υλικά (για 4 άτομα)
4 ώριµες ντοµάτες
1 πιπεριά πράσινη
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για το σερβίρισµα
1 κουτ. γλυκού φρέσκο θυµάρι και λίγο επιπλέον για το σερβίρισµα
150 γρ. φέτα, θρυµµατισµένη
100 γρ. κατσικίσιο τυρί, θρυµµατισµένο
1 κουτ. γλυκού µπούκοβο + λίγο επιπλέον για το σερβίρισµα
3-4 αυγά
100 γρ. κασέρι, σε κύβους
6 ντοµατίνια
αλάτι, µαύρο πιπέρι φρεσκοτριµµένο
Εκτέλεση
Προθερµαίνετε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Ξεφλουδίζετε τις ντοµάτες και τις κόβετε µαζί µε την πιπεριά σε κύβους. Τα ανακατεύετε σε ένα µπολ µε το ελαιόλαδο, αλατίζετε και προσθέτετε το θυµάρι. Σε ένα πυρίµαχο σκεύος ανακατεύετε τη φέτα και το κατσικίσιο τυρί και πασπαλίζετε µε λίγο µπούκοβο και πιπέρι. Προσθέτετε τις ντοµάτες και ανακατεύετε ξανά. Ψήνετε για 15΄, βγάζετε από τον φούρνο µε ένα κουτάλι και ανοίγετε τρεις-τέσσερις τρύπες. Εκεί ρίχνετε από ένα αυγό, το κασέρι και γύρω τα ντοµατίνια. Ψήνετε για ακόµη 10΄ και σερβίρετε µε λίγο ωµό ελαιόλαδο, θυµάρι και µπούκοβο.