Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Τα “παράσημα” τα απονέμει η κοινωνία»

Published

on

Δήλωση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου

Γεωργίας Ντάτσικα

Για τη μεγάλη και θεαματική ανταπόκριση των φίλων και ψηφοφόρων της, στο κάλεσμα της στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για Όλους», Γεωργία Ντάτσικα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως τους εκατοντάδες φίλους μου που έδωσαν βροντερό “παρόν” στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μου, το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο “Αστήρ”.

Η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μου ήταν συγκινητική και μού έδωσε μεγάλη ψυχική δύναμη και ώθηση στη νέα εκλογική μάχη που δίνω. Είναι δε η αμέριστη και διαχρονική στήριξη τους στο πρόσωπο μου που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κοινωνία απονέμει τα “παράσημα” σε όσες και όσους διακρίνονται στον στίβο της ζωής για την προσφορά τους.

Και σ’ αυτόν τον κόσμο, που με ακολούθησε και με ακολουθεί πιστά, χρόνια τώρα, υπόσχομαι ότι, εάν κι εφόσον μού κάνει την τιμή και με αναδείξει μέλος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τον εκπροσωπήσω όπως τού αξίζει».

Ροή ειδήσεων

Advertisement