Connect with us

Διεθνή

Λονδίνο: 17χρονος πρόσφερε λουλούδια σε 15χρονη, εκείνη δεν τα πήρε και τη σκότωσε με ματσέτα

Published

on

Ένας έφηβος 17 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με ματσέτα ένα κορίτσι 15 ετών, αφού εκείνη αρνήθηκε να βγει μαζί του και δεν δέχτηκε τα λουλούδια που της έδωσε.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Κρόιντον του Λονδίνου μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων περιστατικών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αυτόπτες είδαν μια ομάδα μαθητών να κατεβαίνει από λεωφορείο και μετά να ξεσπά καυγάς ανάμεσα στην κοπέλα και τον νεαρό. Η κοπέλα ήταν έτοιμη να πάει με το λεωφορείο στο πανάκριβο ιδιωτικό της σχολείο στο νότιο Λονδίνο που κόστιζε περίπου 20.000 λίρες τον χρόνο.

Ένας μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε την κοπέλα να λέει ότι «δεν ήθελε να βγει πια μαζί του», ενώ άλλος είπε ότι δεν δέχτηκε τα λουλούδια που της πρόσφερε. Πρόσωπο που άκουσε τον καυγά είπε ότι η κοπέλα είχε χωρίσει με το αγόρι χθες.

Τότε ο νεαρός άρχισε να φέρεται βίαια και έβγαλε μια ματσέτα με την οποία άρχισε να τη χτυπά στον λαιμό.

Παρά τις προσπάθειες του οδηγού του λεωφορείου και ενός επιβάτη, όπως και διασωστών, η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της στις 09:21, λίγη ώρα μετά την επίθεση.

croydon_1
croydon_2

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στις 09:45 τον 17χρονο σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Δεν είναι γνωστό σε ποιο σχολείο φοιτούσε ο νεαρός που ήταν και το μόνο πρόσωπο που σχετίζεται με την επίθεση.

Αργότερα, η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης ένα χειρόγραφο ερωτικό σημείωμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement