Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βαβαρούτα Ευαγγελία του Χρήστου: «Να γίνει η Πάτρα πόλη των ενεργών πολιτών!»

Published

on

 Νοσηλεύτρια, υποψήφια με το «σπιράλ»

Αποφασισμένη να βάλει το δικό της λιθαράκι για να γίνει η Πάτρα μια πόλη των ενεργών πολιτών είναι η Ευαγγελία Βαβαρούτα του Χρήστου, νοσηλεύτρια, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το «σπιράλ».

«Με τη συμμετοχή του στις εκλογές του 2019, το σπιράλ υπήρξε ο τόπος που αξιόλογοι άνθρωποι που εκλέχθηκαν ή όχι δημοτικοί σύμβουλοι, κατέθεσαν το κομμάτι της γνώσης και του οράματός τους για την Πάτρα μας και όλοι μαζί δημιουργήσαμε ένα λεπτομερές σχέδιο για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την πόλη που ζούμε. Με ευαισθησία και μελέτη σε θέματα δημόσιας υγείας, κοινωνικής πολιτικής και προσβασιμότητας διεκδικώ την ψήφο – δύναμη για να υπηρετήσω τους δημότες σε αυτό το κομμάτι. Ένας απλός πολίτης για άλλους απλούς πολίτες!»

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Η Ευαγγελία Βαβαρούτα γεννήθηκε στην Πάτρα το 1977. Κόρη του Χρήστου και της Αναστασίας Βαβαρούτα, το γένος Φίλια, στα σχολικά χρόνια εκλέγεται στα μαθητικά συμβούλια θεωρώντας σημαντική τη φωνή των μαθητών μέσα στη σχολική κοινότητα. Φοίτησε στο τμήμα νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Πατρών. Από το 2001 εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας στα τμήματα των χειρουργείων και της μονάδας εντατικής θεραπείας ενηλίκων.
Είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Κουτουλογένη και μαζί έχουν τρία παιδιά, τον Νίκο, την Παρή και τον Χρήστο. Από το 2005 μαζί με τον σύζυγό της ασχολείται ερασιτεχνικά με το αργεντίνικο τάνγκο, όντας ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου «Πάτρα, λιμάνι του κόσμου» και συνδημιουργό, το 2016, του πολιτιστικού χώρου «Περί χορού Εμμέλεια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement