Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαχρονικό το κυκλοφοριακό στα Βραχνέικα

Published

on

Παρέμβαση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα των Βραχνεΐκων, καθώς και τις ευθύνες που έχει η δημοτική Αρχή έκανε το μέλος του σπιράλ, Βασιλική Αγγελοπούλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι στην παραλιακή περιοχή Ροϊτίκων, Μονοδενδρίου και Βραχνεϊκων: είναι το κυκλοφοριακό:

Η κίνηση των οχημάτων είναι αυξημένη ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες είναι ανοιχτές και σε πλήρη λειτουργία καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Τις βραδινές όμως ώρες, από τις οκτώ έως τα ξημερώματα, το οδικό δίκτυο κλείνει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής. Το πρόβλημα είναι επί χρόνια γνωστό σε όλους τους υπεύθυνους φορείς. Δήμαρχος και Τροχαία αδυνατούν να βρουν μια λύση πρόσφορη και παραγωγική, με τον έναν να ρίχνει την ευθύνη της απραξίας στον άλλον. Και τους κάτοικους στη μέση να ζουν καθημερινά στα όρια τους. Όλη αυτή η τραγική κατάσταση έχει επιφέρει μια σειρά άλλων προβλημάτων, με σημαντικότερη την δυσκολία μεταφοράς μαθητών προς και από τα σχολεία τους και την αστική συγκοινωνία να έχει ελαττωθεί σε δύο μόνο δρομολόγια για την μεταφορά των κατοίκων προς την πόλη της Πάτρας.

Οι προσπάθειες του Τοπικού Συμβουλίου για επίλυση του προβλήματος δεν έχουν επιφέρει δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.  Άλλη μια σεζόν ξεκινά με πολύ κακούς οιωνούς για τους μόνιμους κατοίκους. Το κυκλοφοριακό ζήτημα παραμένει. Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όρια τους. Και λύση από τους αρμοδίους φορείς… καμία».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement