Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε Ρωμανό και Ελεκίστρα ο Βασίλης Αϊβαλής: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί η υποβάθμιση»

Published

on

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό έγινε δεκτός από τους κατοίκους της Ελεκίστρας, αλλά και του Ρωμανού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Βασίλης Αϊβαλής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους συμπολίτες που διαμένουν στην περιοχή, για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Το θέμα της σαθρής οδοποιίας είναι το μόνιμο καθημερινό πρόβλημα των κατοίκων. Μάλιστα μόλις πριν ένα μήνα περίπου είχε αναδειχθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος που συνδέει τη Ζάστοβα, από το ύψος της Κοκκινόβρυσης, μέχρι το Καταφύγιο και το Πρασούδι. Γεγονός που προκαλεί την αγανάκτηση των κτηνοτρόφων και των αγροτών. Βιοπαλαιστές που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις περιουσίες τους.
Μάλιστα είχε γίνει έκκληση από το τοπικό συμβούλιο προς το Δήμο Πατρεών για να αποκατασταθεί η ζημιά, χωρίς όμως να υπάρξει αντίδραση από πλευράς δημοτικής αρχής.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος σημείωσε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η υποβάθμιση περιοχών, συνοικιών και γειτονιών. Και ζήτησε τη στήριξη των κατοίκων, προκειμένου να αρθούν οι σημερινές αδικίες. «Η παράταξή μας «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι», έχει πρόγραμμα και σχέδιο για να αλλάξει την εικόνα της πόλης. Όχι μόνο στο κέντρο , αλλά και στις συνοικίες, ανατρέποντας όσα βιώνουμε και μας πληγώνουν. Μπορούμε να κάνουμε την Πάτρα σπουδαία και πάλι», κατέληξε ο Βασίλης Αϊβαλής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement