Connect with us

Ελλάδα

Μαρινάκης: Εγκαλείται σήμερα η κυβέρνηση γιατί αποφάσισε να ελέγξει τη στατικότητα του ΟΑΚΑ και άλλων κτιρίων;

Published

on

Επίθεση σε όσους δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους όσον αφορά στο θέμα του ΟΑΚΑ – εννοώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης που κυβέρνησαν στο παρελθόν – εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως επισήμανε, «η κυβέρνηση αποφάσισε κάτι αυτονόητο. Να ελέγξει τη στατικότητα του ΟΑΚΑ και άλλων κτιρίων. Η κυβέρνηση που αποφάσισε να ελέγξει αυτές τις εγκαταστάσεις εγκαλείται από την αντιπολίτευση; Η κυβέρνηση δεν μένει μόνο στον έλεγχο στατικότητας του ΟΑΚΑ. Πολύ πριν συμβεί αυτό, δόθηκε εντολή και υπάρχει ΦΕΚ, σύμφωνα με το οποίο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε γήπεδο, να υπάρχει άδεια στατικότητας και πυρασφάλειας».

Πρόσθεσε ότι είναι πολλές οι αδυναμίες και πολλά τα οποία πρέπει να αλλάξουμε στο κράτος και τόνισε ότι η κυβέρνηση κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί. «Έχουμε μια μελέτη και ελήφθησαν τα πρώτα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και έχει παραγγελθεί 2η μελέτη από το ΤΕΕ και συνολικά θα έχουμε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό».

Ροή ειδήσεων

Advertisement