Ελλάδα
Μαρινάκης: Εγκαλείται σήμερα η κυβέρνηση γιατί αποφάσισε να ελέγξει τη στατικότητα του ΟΑΚΑ και άλλων κτιρίων;
Δημοσιεύθηκε
2 μήνες πρνστις

Επίθεση σε όσους δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους όσον αφορά στο θέμα του ΟΑΚΑ – εννοώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης που κυβέρνησαν στο παρελθόν – εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Όπως επισήμανε, «η κυβέρνηση αποφάσισε κάτι αυτονόητο. Να ελέγξει τη στατικότητα του ΟΑΚΑ και άλλων κτιρίων. Η κυβέρνηση που αποφάσισε να ελέγξει αυτές τις εγκαταστάσεις εγκαλείται από την αντιπολίτευση; Η κυβέρνηση δεν μένει μόνο στον έλεγχο στατικότητας του ΟΑΚΑ. Πολύ πριν συμβεί αυτό, δόθηκε εντολή και υπάρχει ΦΕΚ, σύμφωνα με το οποίο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε γήπεδο, να υπάρχει άδεια στατικότητας και πυρασφάλειας».
Πρόσθεσε ότι είναι πολλές οι αδυναμίες και πολλά τα οποία πρέπει να αλλάξουμε στο κράτος και τόνισε ότι η κυβέρνηση κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί. «Έχουμε μια μελέτη και ελήφθησαν τα πρώτα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και έχει παραγγελθεί 2η μελέτη από το ΤΕΕ και συνολικά θα έχουμε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό».
Σχετικά θέματα
Παύλος Μαρινάκης: Όσοι καταδικάζονται για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή
Μαρινάκης για αυξήσεις στα διόδια: Θα γίνει σταδιακά 7,6% το 2024, 2% το 2022
Ο Παύλος Μαρινάκης για το φορολογικό νομοσχέδιο:«Δεν τσουβαλιάζουμε τους επαγγελματίες»
Μαρινάκης για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού: Χρειάζονται δυο για να θωρακιστεί ο διάλογος
Δηκτικό σχόλιο Μαρινάκη για τον Κασσελάκη: Θα πάει στην πορεία με το μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ή με της Goldman Sachs;
Παύλος Μαρινάκης: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το πρώτο του παιδί – Πώς νιώθει ως μπαμπάς