Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σπύρος Δ. Παπαλεξάτος: «Θα αγωνιστώ για την γενιά μου και για όλους τους Πατρινούς»

Published

on

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή της πόλης και ο Κώστας Σβόλης ο επόμενος Δήμαρχος της Πάτρας. Αυτό ήταν το ηχηρό μήνυμα που εστάλη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Δ. Παπαλεξάτος στο κατάμεστο από 500 και πλέον άτομα «Molos Cafe» στον μώλο της Αγίου Νικολάου.

Η εντυπωσιακή παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, αλλά και εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν από την εκδήλωση, με τον Σπύρο Παπαλεξάτο να στέκεται στο όραμά του ίδιου και του επικεφαλής του συνδυασμού Κώστα Σβόλη για την Πάτρα του μέλλοντος.
Τον Σπ. Παπαλεξάτο προλόγισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Αργύρης Τζουβελέκης, ενώ σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νικολάου, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος γιατί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς οι παλιότεροι οφείλουμε να δώσουμε τόπο στη νέα γενιά, να παραδώσουμε τη σκυτάλη στο νέο αίμα».
Ο Κώστας Σβόλης επανέλαβε το πρόγραμμά του για την Πάτρα, απευθύνοντας παράλληλα προσκλητήριο ενότητας σε κάθε πατρινό, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης ή ιδεολογικής αφετηρίας.
Ο Σπύρος Παπαλεξάτος δήλωσε «παρών» σε αυτή την δύσκολη μάχη με όλες του τις δυνάμεις, «για την γενιά μου αλλά και για όλους τους πολίτες της Πάτρας γνωστούς και μη ώστε με κοινή λογική να καταφέρουμε την αλλαγή».
Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» Κώστας Ζησιμόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, κ.ά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement