Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Η υποψηφιότητα του Αθανασίου Πέππα μέσα από τα μάτια των παιδιών του

Published

on

Τον Απρίλιο του 2023, κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού τραπεζιού, ο πατέρας μας, Αθανάσιος Πέππας, μας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά.

-Σκέφτομαι να κατέβω στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μυλωνά.

-Γιατί βρε μπαμπά; Δεν θες να ξεκουραστείς; Τόσα έργα έχετε κάνει στο χωριό. Εξάλλου, δεν έχουμε και τίποτα να κερδίσουμε, επικεντρώσου στη δουλειά σου. Επίσης, για ποιό λόγο να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τόσο κόσμο;

-Θέλω πραγματικά να βοηθήσω το χωριό, αλλά και τα άλλα χωριά του δήμου και να προσφέρω στους συγχωριανούς και στους συνδημότες μου. Θα έχω τη στήριξη των φίλων μου και φυσικά εκτιμώ βαθύτατα τον Σπύρο Μυλωνά και ως δήμαρχο, και ως άνθρωπο, που έχει όραμα για τον τόπο. Η συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν αφορά πελατειακές σχέσεις και έχει ως γνώμονα την προσφορά. Γιατί θα πρέπει κάτι να κερδίσουμε;

-Μπαμπά, οι εκλογές θέλουν γερό στομάχι, δεν είναι αγάπες και λουλούδια, θα υπάρξουν συγκρούσεις, ένταση και «πόλεμος».

-Είμαι απόλυτα έτοιμος για αυτή την πρόκληση και ξέρω ότι όπως πάντοτε, θα είστε δίπλα μου και θα στηρίξετε την επιλογή μου. Εγώ θα προσπαθήσω και θα κάνω τον αγώνα μου, αφήνοντας τους συμπολίτες να με κρίνουν. Αν δεν τα καταφέρω, θα αφοσιωθώ ξανά στη δουλειά μου.

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής 8/10, το παραπάνω είναι αφιερωμένο στον μπαμπά μας, για να του υπενθυμίσουμε πως στηρίζουμε και αυτό του το εγχείρημα και ανεξάρτητα της έκβασης του αποτελέσματος, για όλους εμάς, τους δικούς τους ανθρώπους, είναι ήδη νικητής!

Μπαμπά, καλή επιτυχία!

Τα παιδιά σου,

Γ, Α, Α

Ροή ειδήσεων

Advertisement