Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Προκήρυξη για πρόσληψη 500 ενστόλων της Δικαστικής Αστυνομίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανάρτησε στην ιστοσελίδα την προκήρυξη για την πλήρωση 500 οργανικών θέσεων ένστολων υπαλλήλων (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) της Δικαστικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά, προκηρύσσονται 30 θέσεις του κλάδου ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας70 θέσεις του κλάδου ΤΕ και 400 θέσεις του κλάδου ΔΕ.

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Τμήμα Αστυνομικού τομέα της Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς και στις περιφερειακές υπηρεσίες Δικαστικής Αστυνομίας αστυνομικού τομέα, που εδρεύουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στον Άρειο Πάγο, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και στις Εισαγγελίες και τα δικαστήρια της Χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Για την πρόσληψη εφαρμόζεται σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων και οι υποψήφιοι, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, κατατάσσονται κατά κλάδο ή ειδικότητα σε πίνακες κατάταξης με φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας.

Διευκρινίζεται ότι για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέχουν στον ιστότοπο του υπουργείου Δικαιοσύνης εδώ όπου έχει αναρτηθεί η προκήρυξη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement