Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δημ. Μπαρμπούνης: “Σ’ αυτή τη μάχη σας καλώ να είμαστε μαζί”

Published

on

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη “Μπροστά για όλους” Δημήτρης Μπαρμπούνης σε επιστολή του προς τους Αχαιούς πολίτες ενόψει της κάλπης της Κυριακής τους καλεί να είναι στο πλευρό του και να του δώσουν τη δύναμη,
Στην ανοικτή επιστολή του επισημαίνει τα εξής: “Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από τις περιφερειακές εκλογές. Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται και πλέον ο πολίτης ακούγοντας θέσεις και προτάσεις θα φθάσει μπροστά στην κάλπη για να αποφασίσει ποιος θα διαχειριστεί τις τύχες του. Ποιος θα φέρει τη Δυτική Ελλάδα στην θέση που της αξίζει.
Ολο το προηγούμενο διάστημα, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, είχα την ευκαιρία να βρεθώ κοντά σας. Να ακούσω τους προβληματισμούς σας. Να αφουγκραστώ τις αγωνίες σας. Δεν βρεθήκαμε όμως για πρώτη φορά. Είμαι ένας από εσάς και είμαι πάντα δίπλα σας.
Εκτιμώντας την προσπάθεια που καταβλήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από την περιφερειακή αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη, θέλησα κι εγώ να μετάσχω σ’ αυτόν τον όμορφο αγώνα. Εντάχθηκα στον συνδυασμό του Περιφερειάρχη μας, για να καλυτερεύσουμε τις ζωές μας, για να δημιουργήσουμε ιδανικότερες συνθήκες για το αύριο των παιδιών μας.
Σας ζητώ σ’ αυτή την μάχη να είσαστε μαζί μου. Με γνωρίζετε και ξέρετε πως ήμουν και παραμένω μαχητής για το καλό του τόπου μου. Θέλω και από την θέση του περιφερειακού συμβούλου, να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη της Αχαΐας. Δώστε μου την δύναμη.
Την Κυριακή σας περιμένω να συναντηθούμε στην κάλπη”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement