Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παναγιώτα (Γιώτα) Αγγελοπούλου: «Για μια Πάτρα ριζικά ανανεωμένη»

Published

on

«Ονειρεύομαι μια Πάτρα ριζικά ανανεωμένη, ανοικτή σε ευρωπαϊκές και διεθνείς προκλήσεις», αναφέρει στην «Γ» η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Σβόλη «Πάτρα Ενωμένη», Αγγελοπούλου Παναγιώτα (Γιώτα) του Φωτίου και της Μαργαρίτας.

Ως μελλοντική δημοτική σύμβουλος, προτεραιότητές της, όπως αναφέρει, θα είναι οι:

  1. Ανάπλαση όλου του θαλασσίου μετώπου για τη φιλική πρόσβαση της πόλης στη θάλασσα καθώς και ανάπλαση του νέου και παλιού λιμανιού και της μαρίνας.
  2. Αισθητική παρέμβαση στις κεντρικές πλατείες της πόλης, στους δρόμους και σε ασφαλή πεζοδρόμια με σκοπό την έλξη τουρισμού.
  3. Δενδροφυτεύσεις σε ευρεία κλίμακα για να αναπνεύσει η πόλη.
  4. Κοινωνικό έργο στους τομείς: εκπαιδευτικό, εργασιακό, πολιτιστικό με έμφαση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
  5. Στήριξη και αναβάθμιση των κοινοτήτων στις δεξαμενές νερού, ανανέωση δικτύου ύδρευσης, κ.ά.
  6. Στήριξη στην προσπάθεια δημιουργίας αεροδρομίου.

«Οι παραπάνω στόχοι θα λάβουν σάρκα και οστά με την εμπιστοσύνη σας και την θετική σας ψήφο στο πρόσωπό μου την Κυριακή 8 Οκτωβρίου», επισημαίνει η κα Αγγελοπούλου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας από Έλληνες γονείς μετανάστες. Ο πατέρας της κατάγεται από τα Σελλά Πατρών και η μητέρα της από τα Γιάννενα. Φοίτησε στο 7ο Λύκειο Πάτρας, στο 6ο ΕΠΑΛ, στο Ιδιωτικό ΙΕΚ Βρεφοκομίας, Οργάνωση Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικιακής Οικονομίας Υπ. Εργασίας. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο τομέα (ΠΙΚΠΑ Πατρών Τομέα Βρεφονηπιακού Σταθμού και στο Τμήμα Παιδιών ΑμεΑ), γραμματέας Α/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής Αχαΐας, διοικητικός στο Γραφείο Κινήσεως Επειγόντων στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας».

Έχει διατελέσει πρόεδρος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στο 22ο Γυμνάσιο Πατρών, στο 53ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και στο  54ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (στου οποίου συνέβαλε στη νόμιμη μετεστέγασή του στα νέα του κτήρια Βέτσου, Κομνηνού – Ψάχου). Υπήρξε μέλος της Λέσχης Πολιτισμικής Παρέμβασης Γυναικών Πάτρας με πολλές εκδηλώσεις εκκλησιαστικές, ιστορικές (Παλαιολόγεια, 29ης Μαΐου), κοινωνικές, ιατρικές (ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού). Είναι μητέρα τριών αγοριών και είναι περήφανη για την πρόοδό τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement