Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Για μια Πάτρα όμορφη και καθαρή- TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΤΣΑΡΗ

Published

on

 

Τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου έχουμε πολύ κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της πόλης μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Δεν κρίνεται απλά μια πενταετία, κρίνεται μια ολόκληρη εποχή. Θα αποφασίσουμε εάν θα μείνουμε κολλημένοι στο χθες, στη μιζέρια, στην απαξίωση ή θα πετάξουμε στο αύριο, στα μεγάλα έργα, στην ανάπτυξη, στην ενίσχυση του εισοδήματος του μέσου Πατρινού, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Από τις αρχές του έτους στο πλευρό του Κώστα του Σβόλη, δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Έναν αγώνα για να αλλάξουμε την πόλη μας. Έναν αγώνα για να κάνουμε και πάλι την Πάτρα την πόλη που μας αξίζει. Την πόλη που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Θέλουμε και το μπορούμε, να έχουμε μία Πάτρα Όμορφη, μία Πάτρα Καθαρή, μία Πάτρα Λειτουργική, μία Πάτρα με περισσότερο Πράσινο, μία Πάτρα Ενεργειακά Αναβαθμισμένη, αν όχι Ενεργειακά Αυτόνομη, μία Πάτρα με Ανάπτυξη και Εξωστρέφεια, μία Πάτρα με δουλειές για εμάς και τα παιδιά μας, μία Πάτρα με Ποιότητα Ζωής.

Και πως θα το πετύχουμε αυτό; Τα παραμύθια με το μαγικό ραβδί, το μαγικό τζίνι και τα λεφτόδεντρα δεν πείθουν πλέον κανένα. Η συνταγή είναι μία. Πολλή δουλειά με πρόγραμμα και σαφείς στόχους. Πιο συγκεκριμένα, απαιτείται αφενός ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και αφετέρου εξάντληση κάθε δυνατότητας απορρόφησης και του τελευταίου διαθέσιμου ευρώ από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους. Πλήρης δηλαδή αξιοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και των Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων.

Στις εκλογές αυτές θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση των συνδημοτών μου. Σε όλη μου τη ζωή πορεύομαι με τις ίδιες σταθερές. Οι ιδέες μου, οι αξίες μου και τα πιστεύω μου δεν διαπραγματεύονται. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίζω να πορεύομαι και στο Δήμο, εφόσον με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας και με αναδείξετε εκπρόσωπό σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους για την μέχρι σήμερα στήριξή τους. Είμαι σίγουρος ότι στον αγώνα αυτόν θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα είναι μόνο το τέλος της αρχής.

Πάμε όλοι Μαζί! Πάμε Δυνατά! Πάμε με τον Κώστα τον Σβόλη!

(*) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων, με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, MSc Οικονομολόγος, Μέλος Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε. ΒΔ Πελοποννήσου και Δ. Ελλάδας, Τομεάρχης Οικονομίας ΝΔ Αχαΐας

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement