Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Αυτός είναι ο ιερέας που βρέθηκε νεκρός – Τον εντόπισε η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας

Published

on

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της εξαφάνισης ενός 55χρονου ιερέα στην περιοχή της Δίβρης χθες το πρωί. Ο ιερέας είχε εξαφανισθεί και τον αναζητούσαν οι οικείοι του. Μάλιστα είχε ζητηθεί και η συνδρομή των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο με την ειδική ομάδα εντοπισμού αγνοουμένων. Τελικά η σορός του 55χρονου ιερέας εντοπίστηκε σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή στην Λαμπεία, πάνω από την Αρχαία Ολυμπία. Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει: “Σορός άνδρα ανασύρθηκε από δύσβατο σημείο στην Τ.Κ. Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ”!

Τα ίχνη του ιερωμένου είχαν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής, με τους συγγενείς του να τον αναζητούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως οι αρχές εξετάζουν το σενάριο της αυτοχειρίας. Και αυτό γιατί το σώμα του είχε πολλαπλά εγκαύματα. Όμως κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό και η νεκροψία – νεκροτομή θα συνδράμει στο πόρισμα του Ανακρτικού της Πυροσβεστικής για την αιτία της τραγωδίας. Η είδηση του θανάτου του 55χρονου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη περιοχή της Λαμπείας.

Επρόκειτο για έναν ιερέα πολύ αγαπητό, που πάντοτε ήταν κοντά στους συγχωριανούς του, τους βοηθούσε και τους στήριζε, όπως κι αυτοί εκείνον. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως κατέληξε με αυτόν τον τρόπο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement