Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Πολυτιμότερος παίκτης της πρεμιέρας ο Χάντερ Χέιλ

Published

on

Ο Χάντερ Χέιλ έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρεμιέρα του Προμηθέα και της νίκης επί του ΠΑΟΚ (95-80) στην Πυλαία, ωστόσο δεν αρκέστηκε μόνο στην πρωτιά στον δικό του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής της Basket League, συνεχίζοντας την παράδοση των παικτών της πατρινής ομάδας που κέρδιζαν πέρυσι συχνά αυτόν τον τίτλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ασταμάτητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Πατρινών με τον ΠΑΟΚ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη, με 32 πόντους (με 6/10 τρίποντα, 3/8 δίποντα και 8/8 βολές), 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 35 βαθμούς το σύστημα αξιολόγησης.

Όσον αφορά τους Έλληνες, κορυφαίος αναδείχθηκε ο επίσης παίκτης του Προμηθέα, Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» άγγιξε το double-double, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 7 πόντους, 7 ασίστ, 2 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Πάντως σε ό,τι αφορά τον Χέιλ και από τα φιλικά ακόμη της ομάδας του έχει δείξει ότι θα μας απασχολεί σε κάθε αγωνιστική με τις αθλητικές του επιδόσεις.

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Basket League προβλέπει για φέτος ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Θεωρώ πως είναι αναβαθμισμένο το επίπεδο στην Ελλάδα, με καλούς παίκτες και ρόστερ.

Εξαιρετικά ποιοτικό το παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Είδαμε αποτελέσματα με έκπληξη στην πρεμιέρα, αλλά αυτό θα είναι το πρωτάθλημα. Υπάρχει ποιότητα σε όλες τις ομάδες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τα παιχνίδια της 17ης και 18ης Οκτωβρίου για την πρεμιέρα του Basketball Champions League που εμπλέκουν τις ομάδες του Ισραήλ (Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Χολόν) λόγω του πολέμου αναβάλλονται με την FIBA παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Αντίθετα ο Προμηθέας παίζει κανονικά στις 18 του μήνα με την τσεχική Οπάβα (20.30) στο «Δ. Τόφαλος», όπως και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που θα αγωνιστούν και αυτοί στις δικές του πρεμιέρες.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Οι Τηγάνης, Γερακίνης και Κατωτικίδης θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Προμηθέα με αντίπαλο την Καρδίτσα που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» την προσεχή Κυριακή για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Κομισάριος θα είναι ο Πίγκας.

ΑΜΑΛΙΑ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

*Από την σημερινή έντυπη έκδοση της «Γ»

Ροή ειδήσεων

Advertisement