Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (11/10)

Published

on

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για ληστεία.

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης
Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 7,6 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ειδική Ομάδα Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσε παράνομα την οικία της, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας
από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, προχθές το πρωί, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένου άνδρα σε περιοχή της Ήλιδας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ και κοσμήματα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν αποθήκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement