Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι μετά τη νίκη Πελετίδη – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Published

on

Μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών , στην Πάτρα η κατανομή των εδρών ανά δημοτική παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου 2024, είναι η εξής:

-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Εκλέγονται από τη Δ.Ε. Πατρέων οι, Τάκης Πετρόπουλος,  Αικατερίνη Σύρμου, Διονύσιος Πλέσσας, Παναγιώτης Μελάς, Μιχαήλ Αναστασίου, Γιώργος Μαγιάκης, Χρήστος Κορδάς, Δημήτρης Δημησιάνος, Ευάγγελος Κατσακούλης, Θόδωρος Τουλγαρίδης, Χρήστος Πατούχας, Αναστασία Αγγελοπούλου, Βίβιαν Σαμούρη, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Ευδοξία Αβραμοπούλου, Ειρήνη Γκέστα, Νίκος Ασπράγκαθος, Κώστας Τηλιγάδης, Παύλος Σκούρας, Αθηνά Καλλιμάνη, Νάνσυ Αγγελακόπουλου- Πανουτσοπούλου, Χρήστος Γιαννόπουλος, από τη Δ.Ε. Ρίου ο Χρήστος Δάβουλος, από τη Δ.Ε. Παραλίας ο Διονύσης Κλάδης, από τη Δ.Ε. Μεσσάτιδας η Αναστασία Τογιοπούλου και από τη Δ.Ε. Βραχνεΐκων ο Ανδρέας Παπανικήτας. Όπως διεφάνη και από τα εκλογικά αποτελέσματα ο νυν και εκ νέου Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης θα πορευτεί τη νέα πενταετία με τους ίδιους σχεδόν συνεργάτες.

-ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ με επικεφαλής τον Κώστα Σβόλη. Από τη Δ.Ε. Πατρέων εκλέγονται οι, Γιώργος Μαντζουράνης, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Μάχη Σιώρου και Θεόδωρος Ξυλιάς, από τη Δ.Ε. Μεσσάτιδας ο Φίλιππος Οικονόμου και από τη Δ.Ε. Παραλίας, ο Κωνσταντίνος Βάσσης.

-ΠΑΤΡΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ με επικεφαλής τον Βασίλη Αϊβαλή. Από τη Δ.Ε. Πατρέων εκλέγονται οι, Αντώνης Χαροκόπος, Γιώργος Αγγελόπουλος και Βαγγέλης Καραχάλιος, από τη Δ.Ε. Μεσσάτιδας ο Απόστολος Σταθόπουλος και από τη Δ.Ε. Ρίου ο Γρηγόρης Βασιλόπουλος.

-σπιράλ με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά. Από τη Δ.Ε. Πατρέων εκλέγονται εκ νέου οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι, Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας και από τη Δ.Ε. Ρίου η Σοφία Στεφανοπούλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement