Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πρώτη προτεραιότητα η ενίσχυση του ΕΣΥ για τη «ΝΙΚΗ» και τον βουλευτή Αχαΐας, Σπύρο Τσιρώνη 

Published

on

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» πραγματοποίησε ο βουλευτής Αχαΐας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, Σπυρίδων Τσιρώνης, συνοδευόμενος από  τον Υπεύθυνο της Τοπικής Κοινότητας Πάτρας του Κινήματος, Παναγιώτη Κωστόπουλο.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Ηλία Θεοδωρόπουλο και τον αναπληρωτή Διοικητή Παναγιώτη Δημόπουλο.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα του νοσοκομείου και ευρύτερα θέματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων,  Μιχάλη Στελλάτο, ο οποίος του ανέφερε την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και τα προβλήματα των εργαζομένων.

Τέλος, ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε με συναδέλφους του, με τους οποίους μαζί είχαν δώσει τον αγώνα εναντίον της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, γεγονός που δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συγκίνησης αφού ο βουλευτής, μέχρι την εκλογή του εργαζόταν στο νοσοκομείο με την ιδιότητα του φυσικοθεραπευτή.

Η ενίσχυση του Εθνικό Σύστημα Υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον κ. Τσιρώνη και τη «ΝΙΚΗ», όπως έχει δείξει η μέχρι σήμερα παρουσία στην Βουλή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement