Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σάλος με τον ορισμό του Γραββάνη- Παραιτήθηκε ο Αποστολόπουλος  

Published

on

Ο ορισμός του Θανάση Γραββάνη από την αρμόδια επιτροπή να διευθύνει το Σάββατο την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Θύελλα Αιγίου και τον Κεραυνό έφερε πανικό στις τάξεις της διαιτησίας.

Ο Γραββάνης ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια βρίσκεται στην Σκιάθο ξαφνικά η επιτροπή διαιτησίας τον όρισε στο παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας με την δικαιολογία ότι δεν έβγαιναν οι διαιτητές και πήρε και την έγγραφη άδεια από τον Σύνδεσμο της Θεσσαλίας όπου και ανήκει.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Γραββάνης έχει διαγραφεί από τον Σύνδεσμο Αχαΐας από το 2012.

Φυσικά πολλοί ήταν αυτοί, όταν είδαν τον ορισμό του, να αντιδράσουν και έκαναν άμεσα, τα παράπονα τους στον πρόεδρο, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας, Άγγελο Αποστολόπουλο, ο οποίος πραγματικά έπεσε από τα «σύννεφα» και άμεσα ζήτησε εξηγήσεις από την αρμόδια επιτροπή.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι ο Άγγελος Αποστολόπουλος, να αισθάνεται εξοργισμένος με όλο αυτό το περιστατικό με τους συναδέλφους του να καταπατούν το κανονισμό. Ο έμπειρος παλαίμαχος διαιτητής, από την άλλη είναι και θυμωμένος καθώς όλο αυτό με τον Γραββάνη έχει να κάνει και με το ηθικό μέρος της υπόθεσης, όταν ο νεαρός ρέφερι στην προσωπική του ιστοσελίδα στο ιντερνερ το 2017, εξύβριζε όλους τους διαιτητές.

Ο Αποστολόπουλος μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό σήμερα τον απόγευμα θα δηλώσει στο Δ.Σ. του συνδέσμου την παραίτησή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement