Connect with us

Lifestyle

Αίας Μανθόπουλος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Published

on

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Αία Μανθόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική. Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής κυκλοφόρησαν απαράδεκτα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο ηθοποιός πέθανε. Όπως είπε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου στο Πρωινό, ο Αίαντας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε ύστερα από εγκεφαλικό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στις 9 Οκτωβρίου.

Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και στη συνέχει τον μετέφεραν σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν, η υγεία του και πάλι υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε και πάλι στη ΜΕΘ.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε, ο Αίαντας Μανθόπουλος προχώρησε σε εγχειρήσεις για την αφαίρεση θρόμβων που είχε, τα κατάφερε να βγει από την εντατική αλλά στη συνέχεια ξαναμπήκε γιατί η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. «Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement