Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κώστας Σβόλης: «Θα ζητήσω εκ νέου την ψήφο των Πατρινών»

Published

on

Τι δηλώνει στη «Γ» » ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης, με φόντο την επόμενη μέρα  μετά το 43,31% της 2ης Κυριακής

THΣ ΕΛΕΝΗΣ Α. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Αποδέκτης συγχαρητηρίων για το υψηλό ποσοστό που κέρδισε στον δεύτερο γύρο των εκλογών έγινε και χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης.

Ο κ. Σβόλης αν και ηττήθηκε από τον Κώστα Πελετίδη, διέγραψε μια αξιοσημείωτη πορεία, η οποία αποτελεί την αφετηρία ενός αγώνα που θα συνεχιστεί με στόχο την επόμενη πενταετία.

Ο ίδιος, άλλωστε, από προχθές το βράδυ, απαντώντας σε ερώτηση της «Γ», ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει την ψήφο των Πατρινών στις επόμενες δημοτικές εκλογές έχοντας ως παρακαταθήκη τους 31.003 σταυρούς που έλαβε προχθές στον δεύτερο γύρο των εκλογών κατακτώντας το 43,31%.

Ο ίδιος ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας από την 1η Ιανουαρίου του 2024 θα δώσει τη δική του μάχη για την προάσπιση των συμφερόντων του πατραϊκού λαού, όπως αναφέρει ο ίδιος, και θα αγωνιστεί για να προσφέρει στην πόλη του.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Δεσμεύομαι ότι θα επιτελέσω τον θεσμικό μου ρόλο στο ακέραιο. Το αποτέλεσμα της κάλπης αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον, καθώς απόφασή μου είναι να ζητήσω εκ νέου στις επόμενες εκλογές την ψήφο των Πατρινών για να αλλάξει σελίδα η πόλη μας» δήλωσε και χθες στην «Γ» ο κ. Σβόλης, ο οποίος ήδη έχει στραμμένο το βλέμμα του στην επόμενη μέρα δηλώνοντας «παρών».

Ήδη, ο ίδιος και οι συνεργάτες του μελετούν το εκλογικό αποτέλεσμα, αντλούν στοιχεία για τους τομείς υπεροχής του συνδυασμού όπως το Ρίο όπου χάρισε την πρωτιά στον Κώστα Σβόλη αλλά και τα «αδύνατα σημεία» όπως η Παραλία όπου σαφές προβάδισμα είχε ο πολιτικός του «αντίπαλος» ο Κώστας Πελετίδης, καταστρώνοντας τα σχέδιά τους για την επόμενη μέρα.

Ο συνδυασμός «Πάτρα Ενωμένη» είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες της Πάτρας, να αναδεικνύει τα προβλήματα και να πιέζει για λύσεις, αλλά και να επιβραβεύει αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής που είναι προς όφελος των πολιτών.

Ζητούμενο για τον κ. Σβόλη, σύμφωνα με κύκλους του περιβάλλοντός του, είναι να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και να εντάξει όλους όσοι αγαπούν την πόλη μας και θέλουν να την δουν να εξελίσσεται «ψηφίζοντας» το κόμμα της ενότητας και της προόδου, μακριά από ιδεοληψίες και αγκυλώσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως ήταν συγκινητικές οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν προχθές στο εκλογικό κέντρο του Κ. Σβόλη στην πλατεία Γεωργίου, όταν ο κ. Σβόλης μίλησε στους συγκεντρωμένους και έτυχε θερμής υποδοχής με χειροκροτήματα και αγκαλιές από ανθρώπους που αν και ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, συμπορεύθηκαν για το καλό της Πάτρας και κατάφεραν να φθάσουν από κοινού κοντά στην ανατροπή.

Χθες, πολλοί από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» ερμηνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα έκαναν λόγο για «νίκη» του Κώστα Σβόλη, ο οποίος έδωσε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, κατορθώνοντας να πείσει τους μισούς Πατρινούς για το πρόγραμμά του και τις προθέσεις του.

ΕΛΕΝΗ Α.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement