Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ξεχωριστή εμπειρία στη Γεωργία με το πρόγραμμα “Be Healthy, Be Happy’

Published

on

Το πρόγραμμά μας Be Healthy, Be Happy στο Κομπουλέτι της Γεωργίας 02-09 Οκτώβρη 2023 αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε μέσω του διαδικτύου, καταλάβαμε ότι αυτή η ομάδα είχε μια φοβερή δυναμική και θα συνδεόταν αμέσως.

Και όντως, την ημέρα της αναχώρησης, οι συμμετέχοντες της ελληνικής ομάδας είχαν ήδη αναπτύξει ένα ξεχωριστό δέσιμο, το οποίο ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Οι δραστηριότητες που περιλάμβαναν ενεργητικά παιχνίδια, διασκεδαστικά παιχνίδια Kahoot και διαγωνισμούς, μας ενέπνευσαν να συνεργαστούμε ακόμη περισσότερο. Συνεργαστήκαμε με συνομηλίκους από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Αρμενία, η Γεωργία, η Μάλτα και η Σλοβενία, προσφέροντας μας την ευκαιρία να μάθουμε και να μοιραστούμε διαφορετικές προοπτικές και πολιτιστικές εμπειρίες.

Το μότο Be Healthy, Be Happy κυριαρχούσε σε όλες τις δραστηριότητες μας, καθώς πάντα δίναμε έμφαση στη σωματική υγεία σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή. Μαγειρέψαμε, δοκιμάσαμε φαγητά από διάφορες χώρες και εξερευνήσαμε την κουζίνα της Γεωργίας, δημιουργώντας μια ποικιλία γεύσεων που μας ενέπνευσε να φροντίζουμε τη διατροφή μας με περισσότερη προσοχή.

Στην ερώτηση γιατί να συμμετάσχει κάποιος σε αυτό το πρόγραμμα, η απάντηση είναι απλή: “Είναι μια μοναδική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή.” Αυτή η εμπειρία μας εμπλούτισε πνευματικά και κοινωνικά, και θα αποτελεί μια ανεξίτηλη μνήμη που θα μας συνοδεύει για πάντα.

Επιπλέον, στο επόμενο πρόγραμμα που θα διεξαχθεί στη Μάλτα, η ελληνική ομάδα δεν θα είναι η ίδια, αλλά θα είναι έτοιμη να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία της στους άλλους συμμετέχοντες. Αυτή η συνεχής ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών αναδεικνύει το πνεύμα της κοινότητας και τη συνεργασία πέρα από τα όρια του χρόνου και των γεωγραφικών ορίων.

Περισσότερα νέα και πληροφορίες για προγράμματα Erasmus+ μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας Patras Youth Club στο Facebook και Instagram.

#Erasmusplus #EUPA #Youthexchange #Behealthybehappy #Proutistuniversalmalta #Rodezelenarogla #Loveandcareforpeople #Creativeyouth #Patrasyouthclup #Youthcenterofgeorgia

Ροή ειδήσεων

Advertisement