Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κατερίνα Σολωμού για επέτειο νίκης ΠΑΣΟΚ

Published

on

18 Oκτωβρίου 1981. Μια επέτειος γιορτής, από την πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ, την νίκη της Αλλαγής και του ηγέτη και ιδρυτή του Κινήματος μας, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Ελλάδα γνώρισε τη γνήσια Δημοκρατία, την ελεύθερη δημοκρατική διακίνηση των ιδεών, χωρίς φόβο. Την ανεξαρτησία, την ισότητα των σκέψεων.

Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, που πιστοποιούν την άνοδο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. και επιβεβαιώνουν ότι είναι η δεύτερη δύναμη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αισθανόμαστε μεγαλύτερο το βάρος της ιστορικής πρόκλησης.

Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε, όλοι μαζί ενωμένοι, για μια πατρίδα δικαιοσύνης, σταθερότητας και προοπτικής, να διασφαλίσουμε την αυτόνομη πορεία του Κινήματός μας, διότι αυτή είναι η μόνη που εξασφαλίζει χωρίς νοθεύσεις και συμβιβασμούς την ιστορική μας ταυτότητα και την υπεύθυνη πορεία μας για μια κοινωνία με δικαιοσύνη και χωρίς αποκλεισμούς, μια ανοιχτή, ισχυρή και σεβαστή Ελλάδα και μια δημοκρατική συγκρότηση ενός σύγχρονου κράτους που θα σέβεται και θα υπηρετεί τους πολίτες του.

Για ένα καλύτερο αύριο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement