Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Αιγάλεω 0-1 Τελικό

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το Αιγάλεω από το γήπεδο Αγυιάς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθούς έχει τους Χρήστο Μπάλα (Τρικάλων), και Παύλο Παπαδόπουλο (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Βασίλης Τσακαλής Ηλείας.

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε στο γήπεδο της Αγυιάς.

15΄ Πλασέ του Μασούρα δεν ανησύχησε ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω Κατσιμήτρος.

20΄ Φάουλ του Αποστολόπουλου μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος.

27′ Σουτ του Μπάλλα εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Κολοβούρης.

38΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπάμπης, έξω ο Μπάλλας.

41′ Πλασέ του Ταβάρες η μπάλα πέρασε αουτ.

41΄ Κάθετη πάσα του Χριστόπουλου για τον Ντε Ολιβέιρα, που έκανε το σουτ το οποίο και πέρασε άουτ.

43΄ΔΟΚΑΡΙ:  Ο Γκάβριτς βρέθηκε στην περιοχή σούταρε η μπάλα αποκρούστηκε από τον Κολοβούρη και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

44΄ ΓΚΟΛ: Ο Μπάμπης για το Αιγάλεω εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζιούλης έκανε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι ο Ευαγγέλου πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με σουτ γράφοντας το 1-0.

Λήξη πρώτου μέρους: Παναχαϊκή-Αιγάλεω 0-1.  

Β΄ Ημίχρονο 

Και το παιχνίδι στο γήπεδο της Αγυιάς ανάμεσα στις δύο ομάδες άρχισε, χωρίς αλλαγές.

50΄ Ο Παυλάκης είδε τον Κολοβούρη εκτός εστίας έκανε το ψιλοκρεμαστό πλασέ η μπάλα πέρασε άουτ.

51′ Ο Ναζίμ βρήκε τον Σταμένκοβιτς από τα δεξιά της περιοχής της Παναχαϊκής, αλλά δεν μπόρεσε ο παίκτης του Αιγάλεω δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση.

54΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Γρηγορόπουλος εκτός ο Μασούρας.

61΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κυρσανίδης, έξω ο Ντε Ολιβέιρα.

63΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Νταβιώτης, εκτός ο Κολλάς.

71΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Πατρινός έξω ο Καραγιάννης.

71΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κούτσιας, εκτός ο Λιοφάγος.

84΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ζυγκερίδης έξω ο Σταμέκοβιτς.

84΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κωνσταντακόπουλος εκτός ο Ναζίμ.

84΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τάμπας, έξω ο Γκάβριτς.

90+1΄ Σέντρα του Κούτσια η κεφαλιά όμως του Πατρινού δεν βρήκε στόχο και χάθηκε έτσι καλή ευκαιρία για την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Τέλος, Παναχαϊκή-Αιγάλεω 0-1. Κυρίες και Κύριοι καλό σας βράδυ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Π. Κωνσταντακόπουλος): Κολοβούρης, Καραγιάννης (71΄Πατρινός), Λιοφάγος (71΄ Κούτσιας), Γκάντσιερ, Μπάρετ, Νάστος, Λοττίν, Μασούρας (54΄ Γρηγορόπουλος), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος, Ντε Ολιβέιρα (61΄Κυρσανίδης).

Στον πάγκο της Παναχαϊκής βρίσκονται: Μ. Μικές, Πατρινός, Κυρσανίδης, Νταμπίζας, Τόσκα, Ζέκχοφ, Γρηγορόπουλος, Παραστατίδης, Κούτσιας.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ντ. Τζουκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Σταμέκοβιτς (84΄ Ζυγκερίδης), Μπάλλας (38΄Μπάμπης), Κολλάς (63΄ Νταβιώτης), Ναζίμ (84΄ Κωνσταντακόπουλος), Γκάβριτς (84΄ Τάμπας).

Στον πάγκο του Αιγάλεω βρίσκονται: Τσιμόπουλος, Νταβιώτης, Ραμίρεζ, Θεολόγου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης, Τάμπας, Ζυγκερίδης, Μπλάκσον.

*Ένα ιστορικό στοιχείο για την φιλοξενούμενη ομάδα. Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια το ημερολόγιο στη Ριζούπολη έγραφε 22 Οκτωβρίου 2004, τότε το Αιγάλεω είχε παίξει σε όμιλο του UEFA μαζί με τις Βιγιαρεάλ, Παρτιζάν Βελιγραδίου και Μίντλεσμπρο, από την οποία ηττήθηκε 1-0 την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement