Connect with us

Αθλητικα

Να παραμείνει αήττητος ο πρωταθλητής Νίκος Αγκαράι

Published

on

 

Ο επαγγελματίας πυγμάχος και πρωταθλητής Νίκος Αγκαράι την Κυριακή (29/10) θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Νίκαιας στη ρεβάνς του 2017, τον Χρήστο Σούλα

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ένας αγώνας, μια ρεβάνς, ένας νικητής και πολύ θέαμα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι φίλοι της πυγμαχίας την Κυριακή (29/10) στο ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων».

Ο Πατρινός επαγγελματίας πρωταθλητής βαρέων βαρών Νίκος Αγκαράι δέχτηκε την πρόταση του Σούλα σε έναν αγώνα ρεβάνς μετά από έξι χρόνια όπου ο πρώτος είχε νικήσει κατακτώντας τη ζώνη.

Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως παιχνίδι της βραδιάς όμως ο Αγκαράι είναι στα καλύτερά του καθώς παραμένει πρωταθλητής Ελλάδος για δέκα χρόνια και αήττητος στις συγκεκριμένες επαγγελματικές διοργανώσεις.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον έμπειρο πυγμάχο ο οποίος αναφέρθηκε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μένα. Τα δύο μου παιδιά, η κόρη μου Φατιόνα και ο γιος μου Μιχάλης ακολουθούν τα βήματά μου και είναι πολύ σημαντικό να νικήσω και αυτόν τον αγώνα.

Όπως πάντα στην γωνιά μου θα βρίσκεται ο έμπειρος και για μένα κορυφαίος προπονητής Σωτήρης Μαράτος ενώ θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρουν και ιδιαίτερα τον Σπύρο Δήμου που είναι χρόνια στο πλευρό μου.

Ο αντίπαλός μου έρχεται από δύο δυνατά παιχνίδια με νοκ άουτ και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας αναμένεται να είναι αμφίρροπος.

Ο στόχος φυσικά είναι να παραμείνω αήττητος και να προσφέρω πλούσιο θέαμα στον κόσμο όπως κάνω πάντα. Αισθάνομαι σε εξαιρετική κατάσταση και ίσως καλύτερος από ποτέ.

Στην Ελλάδα και στην Πάτρα βρίσκομαι από 14 χρόνων όσο πλέον είναι η κόρη μου Φατιόνα και αισθάνομαι ένας από εσάς. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Πατρινούς που με στηρίζουν τόσα χρόνια είτε με ακολουθούν στους αγώνες μου, είτε αυτούς που με συναντούν στον δρόμο δίνοντάς μου δύναμη».

Να σημειωθεί ότι αυτή η ρεβάνς έχει ακυρωθεί τρεις φορές από την πλευρά του Σούλα και πλέον ήρθε η ώρα οι δύο πυγμάχοι να ανταλλάξουν γροθιές στον ρινγκ.

 

Ο Νίκος Αγκαράι αισθάνεται πιο δυνατός από ποτέ και θέλει να νικήσει και στον δεύτερο αγώνα-ρεβάνς τον Χρήστο Σούλα

 

Η κόρη του Νίκου, Φατιόνα Αγκαράι φέτος αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος παγκορασίδων στην Θεσσαλονίκη και ακολουθεί με τον καλύτερο τρόπο τα βήματα του πατέρα της

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement