Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Στην Πάτρα ξεκινάει η Πυγμαχική φιέστα στο Κλειστό Αλεξιώτισσας

Published

on

Η πρωτεύουσα της Αχαΐας «υποδέχεται» τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.

Η Διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί, από την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου “Παναγίας Αλεξιώτισσας”. Αγωνιστικά αναμένεται να λάβει χώρα ένα από τα καλύτερα, θεαματικότερα και δυνατότερα Πρωταθλήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, στην Πάτρα, αφού το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών, που θα αγωνιστούν, είναι εξαιρετικό βάση των επιδόσεών τους στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους μέσα στο ρινγκ.

Αναμένονται περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες να πάρουν μέρος και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στο κοινό δυνατές μονομαχίες με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη συνδυάζοντας παράλληλα άριστες τεχνικές αλλά και αγωνιστικό ήθος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας καθολικά πρωτοστατεί στα δυναμικά αθλήματα και επάξια καταχωρείται στην συνείδηση όλων ως η «Κορυφαία Αθλητική Ομοσπονδία» στην Ελλάδα έχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της μέσα σε μόνο 2 χρόνια κατακτήσει 93 μετάλλια σε Διεθνείς Διοργανώσεις με τους Αθλητές και τις Αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας να αποτελούν πρότυπα όπου κι αν μας εκπροσωπούν εντός και εκτός ρινγκ. Σήμερα το απόγευμα θα κατατεθούν στην Γραμματεία που θα λειτουργήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξιώτισσας οι δηλώσεις συμμετοχής και στις 20.00 θα διεξαχθεί η κλήρωση των ζευγαριών . Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των συμμετεχόντων .

Οι αγώνες θα ξεκινούν Πέμπτη , Παρασκευή , Σάββατο 4μ.μ. και την Κυριακή οι τελικοί στις 11.30.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΣΒΑ Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ (Μάκης Συνοδινός): Δημήτρης Νικολάου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Αλεξ Ματίουκ, Λάμπρος Μούρτζης και Κατερίνα Νικολόπουλου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε. (Νίκος Πλέας): Αντωνία Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Γιώργος Πλέας, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Χριστόφορος Γιάγκος, Νικόλαος Σωτηρόπουλος, Ηλίας Καραμ.

ΜΙΛΩΝΑΣ (Ηλίας Πελεκούδας): Ράνια Κάντζαρη, Αντωνία Τσεμπερούλη, Χρήστος Δούβρης.

ΕΑΠ (Γιάννης Χαζάπης): Πλάτωνας Καλλιμάνης, Μάριος Παπαδόπουλος, Θωμάς Βαϊκόπουλος, Νίκος Θανάση.

ΑΜΥΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (Μάριος Καπερώνης): Αιμίλιος Κεκιάνι, Σταύρος Πασχαλάκης, Γιάννης Μπαλαούρας, Ζαφειροπουλος Νικόλαος.

 

ΔΗΛΩΣΗ του ΧΑΡΗ ΜΑΡΙΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

«Η διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών είναι για μας μια διοργάνωση με ιδιαίτερη βαρύτητα αφού αποτελεί όχι μόνο μια γιορτή του αθλητισμού, αλλά και ένα βήμα προς την εξέλιξη και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών από όλη τη χώρα, δημιουργώντας παράλληλα ένα υπερθέαμα ανταγωνισμού και πνεύματος αλληλεγγύης. Είναι μια ευκαιρία για τους νέους αθλητές μας να επιδείξουν το ταλέντο τους και να ενισχύσουν τη συνοχή της πυγμαχικής μας κοινότητας. Η Πάτρα είναι ένα «εμβληματικό» σημείο για τους λάτρεις του αθλήματος και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Σαν Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στόχος μας είναι να πραγματοποιούνται τα Πρωταθλήματα μας και στην περιφέρεια, όπως και οι μεγάλες Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις δίνοντας μία νέα δυναμική για το μέλλον της Πυγμαχίας. Είναι η εποχή που αναγνωρίζουμε και ανταμείβουμε την αφοσίωση και τον κόπο των νέων μας αθλητών, προωθώντας τους προς την κορυφή του αθλητισμού. Σε αυτό το πνεύμα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα περιβάλλον ασφαλές, υποστηρικτικό για την ανάπτυξη των αθλητικών τους ικανοτήτων. Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους επίσημους φορείς, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και τον Δήμο Πατρέων που ακόμη μία φορά με την έμπρακτη προσφορά τους και το αμέριστο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για το άθλημα της Πυγμαχίας μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία προς όφελος των κοινωνικών και αθλητικών στόχων μας». Σας προσκαλώ όλους να στηρίξετε αυτούς τους νέους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μας και να απολαύσουμε παρέα αυτήν τη συναρπαστική διοργάνωση. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία για όλους. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες»!

Ροή ειδήσεων

Advertisement