Connect with us

Αθλητισμός

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Παραμένει αήττητος ο Αγκαράι

Published

on

 

Μια ακόμα εντυπωσιακή νίκη σημείωσε ο πρωταθλητής πυγμαχίας Νίκος Αγκαράι την προηγούμενη Κυριακή (17/12), καθώς με ομόφωνη απόφαση επικράτησε του αντίπαλου του Σταμάτη Γαλάτουλα.

Το «θηρίο» της Αχαΐας για μια ακόμη φορά νίκησε έναν σκληρό αντίπαλο όπως είναι ο Γαλάτουλας παραμένοντας αήττητος. Ο Αγκαράι τιμάει την πόλη μας και την οικογένειά του κρατώντας ψηλά την πυγμαχία στην Αχαΐα. Πάντα δίπλα του ο επιχειρηματίας Σπύρος Δήμου που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα τον έμπειρο πυγμάχο που σαρώνει πάνω στα ρινγκ.

Αφιέρωσε τη νίκη στον δάσκαλό του

Ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στον δάσκαλό του, τον Σωτήρη Μαράτο που τον προπονεί σκληρά καθημερινά. Ο Νίκος Αγκαράι μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε δημόσια τον Μαράτο αναφέροντας τα εξής: «Η πιο ωραία στιγμή μετά από εφτά χρόνια. Αυτός ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον δάσκαλό μου και τώρα δάσκαλος των παιδιών μου, το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ δάσκαλε για όλα». Στην φωτό διακρίνεται ο Αγκαράι με τον προπονητή του Σωτήρη Μαράτο και την πρωταθλήτρια κόρη του Φατιόνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement