Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη στον Ο.Λ.ΠΑ. A.E. από τον Πρέσβη του Ιράν στην Ελλάδα

Published

on

Τα κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμενος Πατρών Α.Ε. επισκέφτηκε ο Πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Ελλάδα Malek Hossein Givzad όπου είχε συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Παναγιώτη Γ. Αναστασόπουλο.

Τον Πρέσβη συνόδευαν οι Ehsan Bakhshandeh (πρώτος γραμματέας της Πρεσβείας στην Αθήνα), Μιχαήλ Σακκής (ετ. EUROCARGO), Φωτεινή Ξένου ( EUROCARGO), και Βασιλική Νικολακοπούλου (ε EUROCARGO).
Κατά τη συνάντηση ο Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. ανέπτυξε τα milestones του λιμανιού έως σήμερα και ανέλυσε τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου του Οργανισμού.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τομέα της ενεργειακής υποστήριξης της εμπορικής και επιβατικής κίνησης και των πλωτών μέσων, καθώς και ο σεβασμός στο περιβάλλον. Ο Πρέσβης του Ιράν αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ιρανικής ναυσιπλοΐας και στην πιθανότητα γενικότερης συνεργασίας με την ελληνική, τόσο σε εμπορικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία δίνοντας αμφότερες οι πλευρές υπόσχεση για επόμενες συναντήσεις προσβλεποντας σε μελλοντική, κοινά επωφελή συνεργασία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement