Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγε” ξαφνικά ο Αλέξης Πέττας στο ηλεκτρολογείο του

Published

on

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα ο ξαφνικός θάνατος του Αλέξιου Πέττα, ιδιοκτήτη του ηλεκτρολογείου στην οδό Φιλίππου Ολυμπιάδος στην περιοχή Ταραμπούρα.

Ο γνωστός και αγαπητός επαγγελματίας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών, μέσα στην επιχείρησή του, όπου κατέρρευσε ξαφνικά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αν και έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ με τον γιατρό της Κινητής Μονάδας και έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του 65χρονου επήλθε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Το τραγικό γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τη σύζυγό του Παναγιώτα Κλωνή και τα δύο τους παιδιά, Παναγιώτη και Αλεξάνδρα, τα αδέλφια του, τα ανίψια του, συγγενείς και φίλους.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο δυναμικό, δραστήριο, εργατικό, συνεπή και σωστό επαγγελματία, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Περιβόλας και η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Νέου Σουλίου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement