Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τιμήθηκε για την προσφορά του, ο “άρχοντας” του τοπικού, Β. Μαρκάτος

Published

on

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Ατρόμητου Πατρών καθώς τίμησε τον “άρχοντα” του τοπικού ποδοσφαίρου, Βασίλη Μαρκάτο.

Η διοίκηση των “πορτοκαλί” λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Πανμοβριακό για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, αποφάσισε να τιμήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και από το πόστο του προπονητή. Ο Βασίλης Μαρκάτος ο “άρχοντας” όπως τον αποκαλούν όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι αγαπητός απ’ όλους, τόσο για τον άριστο χαρακτήρα του όσο και για τις ικανότητες που είχε ως ποδοσφαιριστής. Οσοι γνωρίζουν τον Βασίλη Μαρκάτο, ως ποδοσφαιριστή, θα θυμούνται τα εκπληκτικά χτυπήματα φάουλ που εκτελούσε, καθώς ήταν σαν πέναλτι και ουκ ολίγα γκολ έχει σημειώσει έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Η διοίκηση των “πορτοκαλί” τον βράβευσε για την πολυετή προσφορά του, στον σύλλογο των Ζαρουχλεϊκων και την τιμητική πλακέτα την παρέδωσε, ο Αλέκος Μπογιάκης. Στην φωτό διακρίνεται ο “άρχοντας” με το χέρι να είναι στην καρδιά, θέλοντας να ευχαριστήσει γι’ αυτή την τιμή την οικογένεια του Ατρόμητου Πατρών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement