Connect with us

Γυναίκα

«Γραμμή» με ψηλόμεσο παντελόνι

Published

on

 

 

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι στη μόδα, όλα κάνουν κύκλους. Σήμερα, μπορείτε να δείτε ότι οι τάσεις από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 επιστρέφουν. Ένα από τα είδη ένδυσης που έχει επανέλθει στη μόδα είναι το ψηλόμεσο παντελόνι.

Οι συμβουλές μας

Αυτό το στυλ σας βοηθά να τονίσετε τη σιλουέτα σας και να φαίνονται τα πόδια σας μακριά. Θα πρέπει όμως να λαμβάνετε υπόψη το κόψιμο και το ύψος του όταν το συνδυάζετε με άλλα ρούχα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο, ανάλογα με το στυλ και τη σιλουέτα σας, τα ψηλόμεσα παντελόνια.

Φορέστε πιο κοντά ρούχα από πάνω

Ο ιδανικός τρόπος για να φορέσετε αυτό το ρούχο είναι να τονίσετε τη μέση. Τα κοντά ρούχα συνδυάζονται καλά με το ψηλόμεσο παντελόνι γιατί σας επιτρέπουν να αναδείξετε τη μέση σας. Μην την κρύβετε με μακριά ή φαρδιά ρούχα. Επιλέξτε τοπ, καθώς και μπλούζες ή μπλουζάκια, που βρίσκονται ακριβώς πάνω από τους γοφούς.

Συνδυάστε το με crop-top πουλόβερ

Μπορείτε επίσης να φορέσετε κοντά πουλόβερ με κοντά ή μακριά μανίκια, ανάλογα με το στυλ που σας αρέσει περισσότερο.

Δέστε κόμπο τις μακριές μπλούζες

Αν θέλετε να φορέσετε ένα μακρύ μπλουζάκι, δέστε έναν κόμπο στη μέση. Αυτό μπορεί να είναι μπροστά ή πίσω. Αν είναι μια μακριά μπλούζα με κουμπιά, κουμπώστε την μέχρι το πρώτο κουμπί του παντελονιού και τυλίξτε τις δύο πλευρές του ρούχου για να τις δέσετε.

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Τα ψηλόμεσα παντελόνια που είναι πολύ στενά ή πολύ κοντά δεν κολακεύουν τη σιλουέτα και αν φαίνονται πολύ μεγάλα, σας προσθέτουν περιττό όγκο. Φροντίστε να σας ταιριάζουν καλά και λάβετε υπόψη τα στριφώματα όταν τα συνδυάζετε με άλλα αξεσουάρ.

Αναδείξτε τα παπούτσια σας

Το ψηλόμεσο παντελόνι ταιριάζει πολύ με τα ψηλοτάκουνα, καθώς θα πετύχει το αποτέλεσμα να μακρύνουν τα πόδια σας. Βεβαιωθείτε ότι το στρίφωμα δεν κρύβει τα παπούτσια σας. Εάν συνδυάζετε το ντύσιμό σας με sneakers, επιλέξτε ένα παντελόνι σε ίσιο κόψιμο.

Επιλέξτε ελαφρά υφάσματα

Ίσως δεν τολμάτε να φορέσετε παντελόνια που φτάνουν στη μέση γιατί πιστεύετε ότι θα είναι πολύ στενά και άβολα, αλλά όταν το αποφασίσετε επιλέξτε παντελόνια σε ελαφρά και φαρδιά υφάσματα, σύμφωνα με τη σιλουέτα σας.

Τονίστε τη μέση σας με μια ζώνη

Μια ζώνη στη μέση δημιουργεί ένα οπτικό αποτέλεσμα που χωρίζει το σώμα σας στη μέση. Επιλέξτε μια στο ίδιο χρώμα με τα ρούχα σας για να κάνετε στιλάτη τη σιλουέτα σας και να την επιμηκύνετε.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement