Connect with us

Διεθνή

Μήνυμα Νετανιάχου σε Ισραηλινούς στρατιώτες: Είναι πόλεμος μέχρι τέλους – Αν δεν τελειώσουμε την Χαμάς, θα επιστρέψει

Published

on

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επισκέφθηκε τάγμα του ισραηλινού στρατού και έστειλε μήνυμα για την εξέλιξη του πολέμου στη Γάζα, τονίζοντας ότι «θα πάει μέχρι τέλους», ώστε να τελειώσει το Ισραήλ με την Χαμάς.

«Είναι πόλεμος μέχρι τέλους», είπε χαρακτηριστικά με βάση τη haaretz.com και πρόσθεσε ότι «αν δεν τους τελειώσουμε (σ.σ. τη Χαμάς), θα επιστρέψουν».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μίλησε σε στρατιώτες του τάγματος Caracal, που έγινε παγκόσμια γνωστό, επειδή γυναίκες στρατιώτες του ανακατέλαβαν ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις που έπεσαν στα χέρια της Χαμάς στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Έτσι, τόνισε ότι «αυτό που κάνατε εδώαποφασίσατε την κατεύθυνση της μάχης και ήταν ένα ασυνήθιστο επίτευγμα, πραγματικά τρομερό. Το να αντιστρέψουμε τον αγώνα από τη χειρότερη δυνατή κατάσταση σημαίνει πολλά».

Υπενθυμίζεται, πως οι γυναίκες στρατιώτες που υπηρετούν στο τάγμα Caracal έδωσαν σκληρή μάχη όταν επιτέθηκε η Χαμάς στο Ισραήλ, προκειμένου να απελευθερώσουν μια στρατιωτική βάση που κατέλαβε αστραπιαία η ένοπλη παλαιστινιακή οργάνωση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement