Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το εμπόριο παλετών συνώνυμο της εταιρείας «Μουσχής»

Δημιουργήθηκε πριν οκτώ χρόνια και καταγράφει συνεχή ανοδική πορεία στην αγορά της ΝΔ Ελλάδας

Published

on

 

Δύο νέα παιδιά, δημιούργησαν την δική τους εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά και εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων παλετών τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Πρόκειται για τα αδέλφια, Νίκο και Ανδρέα Μουσχή, οι οποίοι πορεύονται με συνέπεια και επαγγελματισμό, στοχεύοντας πάντα στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών τους, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους σε όλη τη ΝΔ Ελλάδα.

Η επιχείρησή τους με την επωνυμία «ΠΑΛΕΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΧΗΣ» έχει έδρα στα Δεμένικα Πατρών. Διαθέτει έμπειρο προσωπικό με τεχνογνωσία, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, παντός τύπου παλέτες, καινούργιες και μεταχειρισμένες, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων, όχι μόνο στην Αχαΐα αλλά σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, εξυπηρετώντας πελάτες στην Ηλεία, Κορινθία και Αιτωλοακαρνανία.

«Όλες οι παλέτες που διαθέτουμε είναι καλοσυντηρημένες και απαλλαγμένες από μικροοργανισμούς και έντομα» επισημαίνουν στην «Γ» οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Και προσθέτουν: «Αγοράζουμε, τοις μετρητοίς, παλιές παλέτες όλων των τύπων και διαστάσεων και αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, αλλά και την επισκευή τους, όπου χρειάζεται. Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση, σωστή εξυπηρέτηση και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς».

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣ
Η εταιρεία προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που αφορούν στην αγορά και στην πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων παλετών, προϊόντα αντοχής, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ιδιωτών έως μεγάλων εργοστασίων.
Η εταιρεία διαθέτει παντός τύπου παλέτες και ευρωπαλέτες σε όλες τις διαστάσεις, ενώ όσοι θέλουν να απαλλαγούν από τις παλιές τους παλέτες, τις αγοράζουν τοις μετρητοίς, σε πολύ συμφέρουσες τιμές, αναλαμβάνοντας, όπου χρειάζεται, την επιδιόρθωσή τους.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας εργάζονται σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους ακολουθώντας το τρίπτυχο: σεβασμός στον πελάτη, ποιοτικές υπηρεσίες και προσιτές τιμές.

Η εταιρεία έχει έδρα στο τέρμα της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στα Δεμένικα, Πατρών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610 312604 / Κιν.: 6976 403442, 6985 731675, 6994 816728 και e-mail: [email protected]

 

 

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, Ανδρέας και Νίκος Μουσχής

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά και εμπορία παλετών όλων των τύπων και διαστάσεων

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement