Connect with us

Αθλητισμός

Η… τελευταία φάση «παίχτηκε» στη Δρυμαία Φθιώτιδας-Κηδεύτηκε ο Παναγιώτης Γκαδόλος

Published

on

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό Δρυμαία Φθιώτιδας, επικρατούσε η απόλυτη «σιγή». Πρόσωπα θλιμμένα, σκυφτά κεφάλια και αβάσταχτος πόνος, για το «φευγιό» του Παναγιώτη Γκαδόλου, που έφυγε «έτσι ξαφνικά και τόσο αναπάντεχα» από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Παναγιώτης όλο αυτό το διάστημα, πάλευε με το «θεριό» όμως μέσα του πίστευε ότι όλα θα τελειώσουν και θα βγει νικητής, συνεχώς έλεγε στους δικούς του ανθρώπους και πρωτίστως στη σύζυγό του, Χριστίνα: «Θα τα καταφέρω, είμαι δυνατός», όμως έπεσε έξω στις δικές του προβλέψεις, αφού ο καρκίνος τον… κέρδισε προ ημερών και σήμερα παίχτηκε η τελευταία φάση του… αποχωρισμού.

Δίπλα του οι δικοί του άνθρωποι, το στήριγμά του η Χριστίνα του, που όλο αυτά τα χρόνια στάθηκε «κέρβερος», λίγο πιο δίπλα η μητέρα του, και τα τρία αδέλφια του, τού είπαν το στερνό «αντίο», όταν ήρθε η ώρα να τον σκεπάσει η γη της Φθιώτιδας και το χώμα του χωριού της Δρυμαίας.

Μαζί του δε, παρόντες και οι «κολλητοί» του από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο παλιός του συμπαίκτης -στους μικρούς του αείμνηστου Σπύρου Βουλγαράκη-ο Βασίλης Κοτσαύτης, ο προπονητής και φίλος του, Σπύρος Καπελιώτης με τη σύζυγό του Πηνελόπη.

Κι ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Πάτρας Τάκης Λαμπρόπουλος, που εκπροσώπησε την οικογένεια των  ποδοσφαιριστών, καθώς ο εκλιπών ήταν μέλος τους κι όταν του δινόταν η ευκαιρία «φώναζε παρών» στους αγώνες.

Αντίθετα, στην εξόδιο ακολουθία έλαμψαν δια της απουσίας τους οι αντίστοιχοι της Παναχαϊκής, οι οποίοι δεν απέστειλαν ούτε στεφάνι στη μνήμη του.

Το αθλητικό τμήμα της «Γ» και του gnomip.gr συλλυπείται την οικογένεια του εκλιπόντος.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement