Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΟ ΕΠΣΑ: Ο Παναιγιάλειος πήρε την πρόκριση (4-1) επί της ΑΕ Αιγίου (όλα τ’ αποτελέσματα)

Published

on

 

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μια καλή προπόνηση ήταν το χθεσινό παιχνίδι του Παναιγιάλειου, με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Αιγίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, της οποίας και επικράτησε 4-1, οπότε και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» ήταν αρκετά level πιο πάνω, οπότε ο τεχνικός Νίκος Μάνουρας παρέταξε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές. Όμως με την απόλυτη σοβαρότητα «καθάρισαν» την πρόκριση, ωστόσο δεν απέφυγαν τα μικρά λάθη, που ευτυχώς δεν στοίχησαν.

Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΡΜΑ

Κι το λέμε αυτό, διότι η αμυντική γραμμή δέχτηκε τέρμα στην επανάληψη. Για την ιστορία, ο Αρβανίτης άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό και εν συνεχεία σκόραραν οι Ξυνός (57΄), Βασίλτσης (78΄), Βιλανάκης (83΄), ενώ για τους ηττημένους που έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και ήταν μαχητικοί το γκολ πέτυχε ο Α. Αϊντίν (50΄).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μαυρούλιας, Τσεκούρας, Πλατυκώστας (80΄ Κοντοχρήστος), Βίτος, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης (55΄Σκούτας), Κοτσόκολος, Βασίλτσης, Θεοφανόπουλος (55΄Βιλανάκης), Πατρώνης (55΄ Τρέσα), Ξυνός.

 

*Στα άλλα παιχνίδια της διοργάνωσης σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (σε παρένθεση οι σκόρερ) Αστέρας Μιντ.-Διαγόρας 1-6 (Ταγάρας, Κ. Μαλτέζος (3), Λαΐος, Μπουρνάκας) Πείρος Ισώματος-Κρίνoς 3-1 (Γ. Παπαδιονυσίου (2), Γιώτης-Κλοκίτης), Δάφνη Πατρών-Νίκη Προαστίου 0-3 (50΄Χρυσανθακόπουλος, 70΄, 90΄ Καλογεράτος).

 

Ο ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟ

Ο Γεώργιος Τουλουμής του συνδέσμου διαιτητών Εύβοιας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τη Μαρκό, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:00) εκτός έδρας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Βοηθούς θα έχει τους Ιωάννη Ντοβόλη και Σωτήρη Πλακά από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σαράντος Ζερβός του συνδέσμου Αθήνας.  Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (11:00): ΑΕ Μυκόνου-Πανελευσινιακός: Πατεράκης (Αθηνών). (13:00): Ιάλυσος Ρόδου-ΑΟ Πυλίου Κω: Νικολάου (Αθηνών). (15:00): Κόρινθος-Θύελλα Ραφήνας: Τσαμούρης (Μεσσηνίας), ΑΕΡ Αφάντου-Παμβουπρασιακός: Ευάγγελος Λαθύρης (Πειραιά), Αχιλλέας Πουλόπουλος, Σωτήρης Παπαδάμ (Πειραιά), Εράνη Φιλ.-Παναργειακός: Κωσταντίνος Οικονόμου (Αχαΐας), Δημήτριος Ελευθέριος Γαλάνης, Σωτήρης Δριβήλας (Αχαΐας), Αστέρας Βάρης-Ρόδος: Παναγιωταράς (Αθηνών), ΑΕ Μεσολογγίου-Ελλάς Σύρου: Κεφίλης (Κορίνθου), ΑΕ Ερμιονίδας-Βύζας Μεγάρων: Καπίρης (Αθηνών).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement