Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Πίθηκος δολοφόνησε με φρικτό τρόπο 10χρονο στην Ινδία ενώ έπαιζε με τους φίλους του

Δημοσιεύθηκε

στις

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Ινδία ένα 10χρονο αγόρι όταν πίθηκος του επιτέθηκε και του ξερίζωσε τα έντερα σε επίθεση που έγινε κοντά σε ναό. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Dipak Thakor, πέθανε όταν ομάδα πιθήκων, του επιτέθηκε την ώρα που έπαιζε με τους φίλους κοντά σε ένα ναό στο Salki, ένα μικρό χωριό στο δυτικό κρατίδιο Gujarat, την Τρίτη.

Τόσο το αγόρι όσο και οι φίλοι του δέχθηκαν επίθεση αλλά ένας πίθηκος κατάφερε με τα νύχια του να σκοτώσει το 10χρονο. Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά απεβίωσε πριν οι γιατροί προλάβουν να τον φροντίσουν. Το έντερό του ξεριζώθηκε κατά την επίθεση. «Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του κατά την άφιξή του», δήλωσε αστυνομικός στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο αστυνομικός πρόσθεσε ότι αυτή ήταν η τρίτη επίθεση ομάδας πιθήκων αυτή την εβδομάδα. Δασικός υπάλληλος δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του προσπαθούν εδώ και καιρό να πιάσουν τα ζώα-δολοφόνους. «Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα πιθήκων στο χωριό. Δύο από αυτούς έχουν πιαστεί. Γίνονται προσπάθειες για να εγκλωβιστεί άλλος ένας», μεταδίδει η Daily Mail.

Οι πίθηκοι Langurs δεν είναι συνήθως επιθετικοί, αν και οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι οι ομάδες που αποτελούνται μόνο από αρσενικά μπορεί να γίνουν επιθετικές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement