Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δεν άφησαν ούτε σταγόνα λαδιού!- Απίστευτο κι όμως αληθινό στο νεκροταφείο Εγλυκάδος

Σε δεκάδες μνήματα στην Εγλυκάδα οι φιάλες λαδιού… είχαν εξαφανισθεί!

Published

on

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το πρωί οι συγγενείς νεκρών στο νεκροταφείο Εγλυκάδος. Σχεδόν από όλους τους τάφους έλειπαν… τα μπουκαλάκια με το λάδι. Η έφοδος των κλεφτών έγινε προφανώς νυχτερινές ώρες και κατάφεραν να κλέψουν σχεδόν όλα τα μπουκάλια. Κάποιοι συγγενείς φρόντιζαν να παίρνουν το λάδι σπίτι τους (αφού άναβαν το καντήλι) οι περισσότεροι όμως το είχαν τοποθετήσει στις ειδικές προθήκες που έχουν οι τάφοι.

Κλοπές μπουκαλιών λαδιού είχαν παρατηρηθεί και σε άλλα νεκροταφεία και μάλιστα έχουν ενταθεί από την στιγμή που το λάδι πλέον πωλείται… πανάκριβο!

«Πήγα να ανάψω το καντηλάκι στον τάφο του πατέρα μου και έλειπε το λάδι» μας είπε 50χρονος άνδρας που διαπίστωσε πως εκτός από τον ίδιον… την είχαν «πατήσει» και άλλοι συγγενείς κεκοιμημένων. Αρκετοί είναι οι συγγενείς νεκρών που έχουν χάσει το λάδι τους όμως μήνυση δεν κάνουν. Απλά καταγγελίες στους προϊσταμένους των ναών. Θα πρέπει να τονιστεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί και οι κλοπές αλλά και ληστείες στα νεκροταφεία.

Τρανό παράδειγμα οι 3 κλοπές πορτοφολιών και τσαντών που σημειώθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο στον Άγιο Μηνά. Μάλιστα σε μία περίπτωση γυναίκα παρολίγο να πέσει και θύμα ξυλοδαρμού από τον άνδρα που της είχε κλέψει το πορτοφόλι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement