Connect with us

Παναχαϊκή

Οι παίκτες της Παναχαϊκής έβγαλαν… κόκκινη κάρτα κατά της βίας των γυναικών

Published

on

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 ενώνει τη φωνή της με το Strong Me – Κίνημα για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας – και αφιερώνει την αυριανή (26/11) αγωνιστική στις δεκάδες γυναίκες στη χώρα μας που έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή. Βγάζουμε κόκκινη κάρτα στην βία κατά των γυναικών και γινόμαστε το τείχος προστασίας για όλες εκείνες που ζουν καθημερινά μέσα στον φόβο. Είμαστε με τα θύματα. Καμία ανοχή. Μαζί σπάμε την εκκωφαντική σιωπή . Σπάμε τον κύκλο της κακοποίησης.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε από σήμερα (Σάββατο 25/11) την υλοποίηση της δράσης. Το πρωί, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν τον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Κυρσανίδης, Ηλίας Πετράκος, Βαγγέλης Βλησαρούλης, Κώστας Γαλαριώτης και Θέμης Πατρινός, κράτησαν το πανό και πέρασαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην οικογένεια του συλλόγου και στην κοινωνία της Πάτρας.

Αύριο, πριν την έναρξη της συνάντησης, κατά την ώρα της παράταξης, οι αρχηγοί των ομάδων και οι διαιτητές θα κρατήσουν το πανό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα σηκώσουν το ΑΡΙΣΤΕΡΟ τους χέρι σε παρατεταμένο STOP. Από τα μεγάφωνα θα ακουστεί το ανωτέρω κείμενο. Οι φίλοι του συλλόγου θα χειροκροτήσουν αυτή την πρωτοβουλία της Super League 2.

Ροή ειδήσεων

Advertisement