Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανθρώπινο δράμα σε δωμάτιο του ΠΓΝΠ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ ΚΑΙ «ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΑ» ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Published

on

Ένα πραγματικό δράμα σε δωμάτιο του Νοσοκομείου Ρίου. Σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στην εφημερίδα «Γνώμη» εδώ και τέσσερα χρόνια νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος ένας άνδρας αλλοδαπός, με μία βαριά ασθένεια που ούτε καν να αυτοεξυπηρετείται δεν του επιτρέπει.

Τα κάτω του άκρα έχουν διογκωθεί και έχουν την εικόνα «ελεφαντίασης»!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος είναι παραπληγικός και πραγματικά γιατροί και νοσηλευτές, παρά τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο δίνουν καθημερινά μάχη για να του προσφέρουν ότι το δυνατόν. Όμως στην κυριολεξία τρέχουν και δεν φτάνουν.

Όπως μας είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν την περίπτωση, πολλές φορές τον ταΐζουν στο στόμα, ενώ υπερβάλλουν εαυτούς για να τα καταφέρουν. Πριν από καιρό, γιατρός του Νοσοκομείου, προσπάθησε να βρει μία δομή για να φιλοξενηθεί ο συγκεκριμένος άνδρας. Όμως δεν έχει «χαρτιά» νομιμοποίησης στην χώρα μας κι έτσι δεν μπορεί να μεταφερθεί αλλού.

Παραμένει 4 χρόνια… σε  δωμάτιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ακόμη και η Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος έχει ασχοληθεί με τον Άχμεντ αλλά… χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να βρεθεί χώρος φιλοξενίας πέραν… από τον νοσοκομειακό.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement