Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα η…. αφετηρία

Published

on

Το αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Cola ξεκινάει και φέτος το πολυαναμενόμενο ταξίδι του στην Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Πάτρα, για να μοιράσει σε όλους την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων!

Σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το Φορτηγό της Coca-Cola μας προσκαλεί να το αναζητήσουμε στην πόλη της Πάτρας και να συμμετέχουμε στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις που φιλοξενεί.
Το πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Coca-Cola αυτά τα Χριστούγεννα αποτελείται από δύο δράσεις που στόχο έχουν να εμπνεύσουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς. Η πρώτη δράση, αφορά την ουσιαστική υποστήριξη του «Μπορούμε» στο έργο διάσωσης και προσφοράς περισσότερων από 2,5 εκατ. μερίδων φαγητού σε 350 κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στους φορείς που στηρίζει το «Μπορούμε» στην Πάτρα είναι η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Πατρέων, ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία, Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας, και το Ίδρυμα, Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών.
Η δεύτερη δράση αφορά την υλοποίηση του Προγράμματος «Ένα Ζεστό Κυριακάτικο Γεύμα για Όλους», μέσω του οποίου περισσότεροι από 1.000 άμεσα επωφελούμενοι κοινωνικών δομών Δήμων θα απολαμβάνουν κάθε Κυριακή και για διάστημα έως τριών μηνών, ένα ζεστό, ολοκληρωμένο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας. Στον Δήμο της Πάτρας το πρόγραμμα αφορά ωφελούμενους του Ασύλου Ανιάτων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement