Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Απόρθητο «φρούριο» η Άβυθος

Published

on

 

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-1 της Ελλάδας Σύρου και βρίσκεται μια… ανάσα από την κορυφή

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Απόρθητο «φρούριο» το γήπεδο Αβύθου για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος πέτυχε το 7×7, κράτησε το απόλυτο στην έδρα του, επικρατώντας αυτή τη φορά της Ελλάδας Σύρου -προερχόταν από τρεις νίκες- με 2-1, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος).

Η «Μαύρη Θύελλα» έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται μια… ανάσα από την κορυφή του ομίλου (3ος), και πλέον τα… όνειρα για την αιγιώτικη ομάδα αρχίζουν.

ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι παίκτες του Παναιγιάλειου δεν ήθελαν για κανέναν λόγο να δώσουν δικαιώματα στην αντίπαλό τους, την «στρίμωξαν» στη γωνιά και… άρχισαν να την «σφυροκοπούν», αλλά το σουτ του Φωκαΐδη στο 5ο λεπτό, πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ανέβαζαν περισσότερες στροφές οι μελανόλευκοι και προηγήθηκαν με τον Βασίλτση στο 14ο λεπτό, όταν ο Σανδραβέλης έκανε τη σέντρα και με τη σειρά του, σκόραρε με γυριστό σουτ, γράφοντας το 1-0. Νωρίτερα δε οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει καλή ευκαιρία (13ο) με τον Μουντρίχα. Μετά το γκολ που δέχτηκε η Ελλάς Σύρου προσπάθησε να ανασυνταχτεί, ο Παναιγιάλειος δεν πτοήθηκε και στο 27ο λεπτό βρήκε πάλι δίχτυα. Ο Σανδραβέλης και πάλι έκανε τη σέντρα, ο Μακρής βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Αυτό ήταν, η «μηχανή» του Νίκου Μανούρα είχε πάρει μπροστά, με τους παίκτες της αιγιώτικης ομάδας να χάνουν μια ακόμη κλασική ευκαιρία στο 36ο λεπτό με τον Λουκά, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Φωκαΐδη στο 41ο λεπτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος κατέβασε για λίγο ταχύτητα, αφού πρώτα έχασε καλή ευκαιρία με τον Λουκά στο 52ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πήγαν να κάνουν τη ζημιά στο 53ο λεπτό, αλλά ευτυχώς η μπάλα κατέληξε από το κεφάλι του Μπόσιου στο οριζόντιο δοκάρι του Γιάννη Παπαδόπουλου. Στο 75ο λεπτό η Ελλάς Σύρου έχασε μια ακόμη ευκαιρία με τον Μηνά, η κεφαλιά του πέρασε άουτ, στο 81ο λεπτό ο Μάγκας απείλησε ξανά την άμυνα του Παναιγιάλειου και τελικά το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 84ο λεπτό, όταν από σέντρα του Ζαχί, ο Μελισσόπουλος μείωσε σε 2-1, σκορ που κράτησε η «Μαύρη Θύελλα» έως το τέλος και πήρε έτσι δίκαια το «τρίποντο».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 35 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Με 35 λεπτά καθυστέρηση άρχισε η αναμέτρηση, καθώς ζητήθηκε από την Ελλάδα Σύρου να αλλάξουν φανέλες, δεν είχαν μαζί τους οι φιλοξενούμενοι και αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με αυτές της προπόνησης, αφού έφτιαξαν τους αριθμούς από ταινία, γυρίζοντας έτσι τα χρόνια πολύ πίσω.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (75΄ Τρέσα), Λούκας (80΄ Τ. Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (68΄ Σκούτας).

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Π. Χριστοφιλέας): Β. Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζαχί, Οικονομόπουλος (46΄ Παυλόπουλος, λ.τρ. 62΄ Παράβαλος), Μάγκας, Καρμοίρης, Μπόσιο, Μούντριχας, Μηνάς (90΄ Συριανός), Πάμπελ, Μελισσόπουλος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιγιάλειος-Ελλάς Σύρου  2-1

Βύζας Μεγάρων-ΑΟ Πυλίου Κω 2-0

Αστέρας Βάρης-Πανελευσινιακός 1-0

Ιαλυσός-ΠΑΟ Βάρδας 1-0

Μαρκό-Ρόδος 0-0

Εράνη Φιλιατρών-Κόρινθος 0-1

ΑΕ Μεσολογγίου-Θύελλα Ραφήνας 0-2

Ερμιονίδα-Παναργειακός 1-2

ΑΕ Μυκόνου-ΑΕΡ Αφάντου (4/12)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εράνη Φιλ.-ΑΕ Μυκόνου

ΑΕΡ Αφάντου-Αστέρας Βάρης

ΠΑΣ Κόρινθος-ΑΕ Μεσολογγίου

Πανελευσινιακός-Ιαλυσός

Θύελλα Ραφήνας-Ερμιονίδα

Παμβουπρασιακός-Μαρκό

Παναργειακός-Παναιγιάλειος

Ρόδος-Βύζας Μεγ.

ΑΟ Πυλίου Κως-Ελλάς Σύρου

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 13 αγώνες)

Αστέρας Βάρης                20-6       29

ΠΑΣ Κόρινθος                   16-11     27

Ρόδος                                 22-8       26

Παναιγιάλειος                  23-13     26

Παναργειακός                  18-9       24

Θύελλα Ραφήνας              21-17     21

Πανελευσινιακός              17-17     21

Μαρκό                                17-13     20

Ελλάς Σύρου                    20-13     19

ΑΕ Μυκόνου                    18-12     18

ΠΑΟ Βάρδας                    16-19     17

ΑΕΡ Αφάντου                   14-13     16

Ιάλυσος                              11-13     16

Βύζας Μεγάρων               13-18     15

ΑΟ Πυλίου Κω                 14-18     14

ΑΕ Ερμιονίδας                  11-24     7

Εράνη Φιλιατρών            3-22       5

ΑΕ Μεσολογγίου             6-34       2

*Έναν αγώνα λιγότερο έχουν ΑΕ Μυκόνου, ΑΕΡ Αφάντου.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement