Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: «Βόμβα» για την διαχείριση των 500.00 ευρώ του πρώην ΟΑΕΔ! Δεν παραιτείται η Διοίκηση

Published

on

Του Κ. Φλαμή (ΓΝΩΜΗ)

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι (τουλάχιστον προς το παρόν) στα Διοικητικά του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας παρά το γεγονός πως το Εφετείο Πατρών με την πρόσφατη απόφασή του ουσιαστικά δικαίωσε την παράταξη ΣΥΝΔΕΣΗ (ΠΑΣΟΚ – Σταυρούλα Νικολάου και Δημήτρης Καραγεωργόπουλος) και «άδειασε» το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ – Δημήτρης Μαρμούτας Δημήτρης Αγγελόπουλος) θεωρώντας άκυρες τις επεισοδιακές εκλογές του 2018. Ποια είναι η απάντηση της «κόκκινης» ηγεσίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου; «Εμείς βρισκόμαστε εδώ μετά την εκλογική διαδικασία του 2021, τότε που ξανακερδίσαμε τις εκλογές. Το Δικαστήριο θεωρεί άκυρες τις εκλογές του 2018. Αρα δεν υπάρχει λόγος παραίτησής μας» λένε ηγετικά συνδικαλιστικά στελέχη. Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος της «ΣΥΝΔΕΣΗ» ανταπαντά λέγοντας πως… «το 2021 η τότε παράνομη Διοίκηση κατά την απόφαση του Εφετείου… έκανε μόνη της εκλογές. ΟΙ αρχαιρεσίες του 2021 είναι επίσης παράνομες όπως αυτές του 2018»!

 

Το Εφετείο Πατρών με μία απόφαση 25 σελίδων αναγνωρίζει ότι στις εκλογές του 2018 έγιναν πολλά επεισόδια, προπηλακισμοί και ξυλοδαρμοί και ουσιαστικά θεωρεί υπεύθυνους για όλα τα παραπάνω… μέλη του ΚΚΕ. Ποιος δεν θυμάται συνδικαλιστή του ΚΚΕ να… σκαρφαλώνει πάνω στο έδρανο του Προεδρείου και να χτυπά στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ενώ στη συνέχεια να δέχεται επίθεση μέσα στο γραφείο της και η τότε Πρόεδρος Σταυρούλα Νικολάου.

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με δήλωσή του στην «Γνώμη» ο συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος θέτει και ένα οικονομικό ζήτημα: «Δεν θέτουμε μόνο ζήτημα διοικητικής αλλά και οικονομικής διαχείρισης. Η παράνομη Διοίκηση διαχειρίστηκε παράνομα πάνω από 500.000 ευρώ από επιχορηγήσεις της ΔΥΠΑ – πρώην ΟΑΕΔ»! Ο κ. Καραγεωργόπουλος ζητά να μάθει μέσω ενός οικονομικού απολογισμού, που πήγαν τα χρήματα και πώς τα διαχειρίστηκε η «παράνομη» -όπως την χαρακτηρίζει- διοίκηση.

 

Πάντως σε σχέση με την άρνηση των Μαρμούτα – Αγγελόπουλου να παραιτηθούν και να προχωρήσει μία νέα εκλογική διαδικασία, ο κ. Καραγεωργόπουλος δήλωσε: «Είναι βέβαιος πως θα βρουν προσχήματα για να μην παραιτηθούν. Εμείς εξετάζουμε μία σειρά νομικών ενεργειών. Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια»!

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement